Studentplakat

Studenten är en härlig tid och ett engångstillfälle. Ett fint studentplakat är någonting som uppskattas av studenten och är någonting att spara i framtiden som minne.

Plakaten beställer du enklast i vår butik. Där hjälper vi dig med att scanna bild från papperskopior, negativ eller dia-bilder. Vi kan också föra över din bild från telefon, minneskort eller USB-minne. Om du har din bild digitalt så kan du även beställa de flesta olika mallar via vår hemsida. Klicka här för att komma till beställsidan.


Våra plakat

Vi har tre olika typer av plakat, med flera olika mallar. Paketen har olika stora bilder framkallade på fotografiskt papper i högsta kvalité, i alla paket ingår pinne och regnskydd. Du kan beställa ditt plakat oavsett hur du har din bild. Vi kan ta emot din bild digitalt, på papper, på negativ eller DIA. Vi scannar din bild och kan beskära enligt önskemål. Normal leveranstid på plakaten är 2 veckor, men vi kan självklart även ordna det på express. Välkommen in till butiken med din beställning.

EXPRESS

Om du har bråttom med ditt plakat så kan vi ordna ditt plakat på express. Beroende på hur snabbt du behöver det tillkommer det en extra avgift. Vi gör våra plakat i butiken vilket gör att vi kan ge snabba leveranser.


STUDENTPLAKAT 1

Detta plakat innehåller alla delar av plakatet men du textar och monterar själv. Du får ett plakat som är 50x70 cm och en bild 25x38 cm av högsta kvalité. Vi beskär din bild om önskas.

Från 199 kr


STUDENTPLAKAT 2

Vill du ha en större bild på plakatet men fortfarande det klassiska utseendet är detta plakat perfekt. Här monterar vi bild och text på plakatet. Bilden beskärs om önskas och text placeras på plakatet enligt mall. Även i detta paket medföljer självklart pinne och regnskydd. När du hämtar plakatet är det bara att fästa pinnen.

Från 399 kr


STUDENTPLAKAT 3

Vill du ha större bild eller en lite roligare mall så är det paket nr. 3 som gäller. Även i detta paket monterar vi bilden på plakatet. Här kan du välja att antingen få bilden utfallande så att bilden är lika stor som plakatet, eller med lite olika mallar. Även här ingår pinne och regnskydd.

Från 499 kr


Studentpresenter & Tillbehör

Utöver studentplakat och studentskyltar så har vi mängder av tillbehör. I butiken hittar du allt som studenten vill ha, så som visselpipa, glas, tuta, konfettibomb, mjukdjur och mycket mer. Du hittar dem i butiken. Du är välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om dessa.

Pris från 29 kr/st.