• Fri frakt över 1000:-
  • Fri retur i butik
  • Personlig service

Digitala bilder

Digitala bilder - För alla dina minnen!

Vi på Götaplatsens foto framkallar alla dina bilder och digitalfoton på papper av högsta kvalitet. Du kan välja mellan matt och blankt och vi ger gärna tips och råd till dig. Önskar du att framkalla stora bilder? Eller standard 10x15cm för ett fotoalbum? Då har du kommit rätt!
Hos oss får du alltid möjligheten att välja mellan en uppsjö av olika format för dina bilder - både små och riktigt stora. Om det är så att våra standardmått inte passar det du tänkt dig, kan vi alltid framkalla bilden i just ditt valda mått. Det är en service vi ser som självklar.
Bilderna tas sedan fram i vår butik med en kemisk process - vilket också garanterar hög kvalitet och extra lång hållbarhet. Vi framkallar bilder på Express om du vill eller behöver framkalla dina foton snabbt.

Du kan få dina digitala bilder på matt eller blankt papper. Blankt är det vanligaste, men om du vill slippa fula fingeravtryck och reflektioner så rekommenderar vi att alltid välja det matta alternativet. Detsamma gäller om du ska rama in din bild. Blanka bilder har risken att klibba mot glaset och då uppstår fläckar som inte är så estetiskt tilltalande.


När smartphones kom gav det oss alla en explosion av bilder. Frågan är hur många som behåller bilderna i telefonen och aldrig gör något kul med de? Vad gör du med alla dina bästa bilder i telefonen?
Det kan vara kul att framkalla bilder som kan pryda hallväggen, sovrummet eller vardagsrummet. Du kan välja att framkalla bilder med en vit kant runt, så att de ser ut lite som de du kanske postat på Instagram. Det kan vara lite kul att de liknar de du kanske postat just där. Vad du än vill framkalla för bilder och vilken stil du gillar så har vi många olika storlekar och varianter att välja på.

Föredrar du att framkalla fler och vill sätta de i album har vi småbilder som går att beställa och som går att få som expressleverans.
Varför inte välja ut en bild att rama in, eller ge bort i gåva till en fin vän? Eftersom att vårt utbud växer med er efterfrågan, kan ni beställa canvastavlor, en fotobok eller varför inte en personlig förstoring att ha på väggen hemma.

Vill du beställa bilder av oss?
Beställningen hos oss kan du göra bekvämt ifrån din dator, i vår app, eller i vår butik på Götaplatsen. Obs! Våra bildkiosker i butiken hanterar inte mac-formaterade USB/hårddiskar.

Du är alltid välkommen att ringa oss eller komma in till oss i butiken om du har några funderingar.
Välkommen till oss när du ska framkalla bilder!

Filter

    Våra öppettider

    Klicka här

    Få vårt nyhetsbrev!