• Fri frakt över 1000:-
  • Fri retur i butik
  • Personlig service

Integritetspolicy

Integritetspolicy för Götaplatsens Foto AB

Denna policy gäller för Götaplatsens Foto AB (org.nr. 556101–5230) och www.gotaplatsensfoto.se.

Vår integritetspolicy i korthet

Vi på Götaplatsens Foto vill se till att alla personuppgifter du lämnar till oss hanteras med respekt. Vi vet hur viktigt det är att dina uppgifter inte sprids och vi vill vara öppna med vilken data vi samlar in och varför. Med denna policy vill vi därför informera vad för data vi samlar in och hur den används.

För att kunna fullfölja våra plikter gentemot dig som kund sparar vi informationen du angett i din order (Fullständigt namn, personnummer, adress, telefonnummer, e-post, IP-adress, korrespondens, köphistorik och betalningsinfo). Denna information använder vi för att kunna hantera din beställning, leverera dina varor, söka upp saknat kvitto, hantera returer och eventuell reklamation.

För att kunna skicka ut information och marknadsföring så sparar vi din e-post och din köphistorik. När du besöker vår hemsida så sparas även cookies tillfälligt på din dator för att du skall kunna få relevant reklam och information ifrån oss och för att din köpupplevelse skall blir bättre.

Vi kommer inte att dela dina uppgifter till tredje part om detta inte är ett lagkrav eller är nödvändigt för att fullfölja vårt avtal med dig som kund. För de tillfällen där vi måste dela med oss av uppgifter har vi ingått ett avtal med mottagaren för att säkerställa att din information hanteras i enlighet med våra och lagens bestämmelser. Dessa personuppgiftsbiträden är bl.a. frakt- och logistikföretag, bank- och kreditkortsföretag eller leverantörer som hjälper oss med marknadsföring. Uppgifterna kommer fortfarande bara att hanteras för det ändamål som vi först samlat in dem för.

I enlighet med GDPR har vi tagit åtgärder för att säkerställa att vi hanterar dina uppgifter enligt lagen. Detta inkluderar bl.a. nya rutiner för rensning av data, tekniska förändringar i våra system, information på hemsidan och i butik. Din data lagras i 24 månader från insamlingstillfället.

Du som privatperson har numera också rätt att begära att vi tar bort dina uppgifter ur våra register. Du kan när som helst ta tillbaka ditt samtycke om att vi sparar din data, under förutsättning att vi inte har en skyldighet att spara personuppgifterna i enlighet med gällande lagar och regler. I våra nyhetsbrev kan du alltid avregistrera dig och du kan kontakta oss på info@gotaplatsensfoto.se eller 031 18 40 00 för att begära radering av dina personuppgifter.

Har du några frågor om detta så är du alltid varmt välkommen att kontakta oss.

Om du vill läsa hela vår policy är du välkommen att ladda ned den i PDF här.

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!