• Butik i Göteborg
  • Personlig service

Favoriter

Kontakta oss

Vi är en riktig fotobutik mitt i centrala Göteborg med personlig service. I vår butik hittar du ett stort sortiment av kameror, kikare och tillbehör. Utöver detta har vi egen produktion av bilder och bildprodukter, allt ifrån framkallning och papperskopior till fotomuggar, canvastavlor och kalendrar finns bland våra tjänster. Företaget har funnits sedan 1965.


Kontaktuppgifter

Du kan kontakta oss via mail: info@gotaplatsensfoto.se eller telefon: 031 18 40 00

Vi gör vårt bästa att svara på telefon under öppettider, men ibland kanske vi inte har möjlighet att svara. Skicka då gärna ett mail istället. Vi försöker besvara epost inom två arbetsdagar.

Var finns vi?

Du hittar vår butik på Kungsportsavenyn 45. Nästan högst upp på avenyn vid Götaplatsen, bredvid Bio Roy, och mittemot Stadsbiblioteket. Närmsta hållplats för spårvagn är Valand eller Berzeligatan, medans buss 18 stannar precis utanför oss på hållplats Götaplatsen.


På grund av rådande omständigheter kommer vi tillfälligt att ändra våra öppettider.

De nya öppettiderna är 10:00-18:00 på vardagar och 10.00-15.00 på lördagar. Detta kan komma att ändras och uppdaterad information kommer hela tiden att finnas på vår hemsida samt kommuniceras via sociala medier.

Nya öppettider

Mån - Fre: 10:00-18:00 
Lördag: 10:00-15:00
Söndag: STÄNGT
Helgdagar och röda dagar har vi stängt.

 


360-graders vy från vår butik

Här kan du se insidan av vår butik. Använd musen eller pilarna för att klicka dig runt i butiken.


Visa större karta


Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!

Kontakta

Powered by Jetshop