• Fri frakt över 1000:-
  • Fri retur i butik
  • Personlig service

Filmskanning

Har du mängder med gamla diabilder eller negativ som ligger undanstoppade i lådor och magasin? Har diaprojektorn slutat fungera? Eller vill du kanske ge bilderna vidare till barn och barnbarn? Då är det dags att du överför dem till ett mer beständigt format.

Vi för över dina diabilder med högsta möjliga kvalitet till en skiva/usb-minne eller hårddisk. Vi kan även skicka dina filer till mail. Skall bilderna sedan visas på en datorskärm, skrivas ut på papper eller tryckas i en bok? Med möjlighet till högupplöst scanning kan vi få dina diabilder och negativ att se fantastiska ut även i stora format.Ramade DIA-bilder

Många har flera magasin med DIA-bilder liggandes hemma, och för att titta på dem igen eller för att spara dem i ett digitalt format så kan vi skanna alla dina bilder. Du betalar per bild, och du väljer själv om du vill sortera ut bilderna för att bara skanna de viktigaste eller om du vill att vi digitaliserar allt. Vi hanterar alla ordrar, stora som små.

135-film, 120-film och bladfilm

Oavsett om du vill ha nya kopior av dina negativ eller om du vill ha dem digitalt så kan vi hjälpa dig. Vi kan skanna hela remsor med film eller utvalda bilder. Vi kan göra förstoringar på dina bilder upp till 100x150 cm.

Specialfilm, 110-film och udda mått

Vi kan även hjälpa dig om dina negativ inte är i de vanliga måtten. Vissa äldre filmer kan vara mindre eller i ett annat format än standardfilm. Kontakta oss gärna eller kom in til butiken med din film så hjälper vi dig.

Högupplöst skanning

För dig som skall göra böcker, tidningstryck, affischer eller andra produktioner där högsta möljliga kvalitet är viktigt så kan vi skanna din film med vår högupplösta skanning. Vi hanterar då din film helt manuellt, ser till att damm och repor tas bort, och justerar ljus och färg i bilden för bästa resultat. Vi kan skanna din film i mycket hög upplösning och leverera TIFF- eller JPG-filer med så mycket information som möjligt. Kontakta oss för kostnadsförslag på just din film.

Filter

    Våra öppettider

    Klicka här

    Få vårt nyhetsbrev!