• Fri frakt över 1000:-
 • Fri retur i butik
 • Personlig service

ID-foto

PASSFOTO, VISUMFOTO, ID-FOTO OCH KÖRKORTSFOTO

Skall du ut och resa och behöver ett visumfoto? Behöver du ett passfoto till ett utländskt pass? Behöver du ett körkortsfoto eller ett ID-kort? Oavsett vad du behöver ett foto till kan vi hjälpa till. Kom in till vår butik i centrala Göteborg på avenyn så fotograferar vi dig enligt alla gällande regler för ditt ändamål – och du får själv välja bästa bilden.

Ingen tidsbokning krävs. Fotograferingen tar bara ett par minuter. Välkommen!

Priser

 • Standardbilder för Körkort, ID och Visum, 6st kopior (3,5x4,5 cm) - 299 kr
 • Tillägg för digital kopia av standardbild - 50 kr
 • Specialformat, 2-4st kopior samt digital bild (t.ex. visum för USA, Kina, Indien och Kanada) - 399 kr
 • Småbarnsfotografering för Pass och Visum - 399 kr

VISUMFOTO

Olika länder har olika krav på hur ett visumfoto skall se ut. Vissa länder har väldigt specifika regler, exempelvis USA och Indien, där gäller det att ha en fullständigt korrekt bild som skall skickas in på rätt sätt. Kolla på dina ansökningspapper eller med din ambassad så att du vet exakt vilka mått som gäller för just ditt resemål.

Amerikanskt Visum
Ska du resa till USA och behöver ansöka om visum? Kom in till oss så tar vi ett kort på dig och ser till att blir rätt format och enligt kraven de ställer. Vi skickar den elektroniska bilden till dig och du får pappersbilder med dig.

KÖRKORTSFOTO

Det är trevligt att se bra ut på sitt körkortsfoto, speciellt eftersom man visar det ofta och det hänger med ett tag. Därför är det viktigt för oss att du är nöjd med din bild. Vi tar flera bilder och du får själv välja den du tycker bäst om. Kom in till oss så tar vi kort på dig på direkten. Det tar ca fem minuter och du får sex stycken bilder med dig.

ID-FOTO

Vi tar foton för många olika typer av ID-kort, vare sig det gäller ett internt för ditt företag eller ett SSI-märkt id-kort som utfärdas av företag eller banker. När du kommer in till oss ordnar vi allt och du får korten med dig direkt.

PASSFOTO

Ska du skaffa utländskt pass eller förnya ditt utländska pass så kan vi hjälpa dig med foton till det. Vi kan ta alla sorters passbilder förutom bild till det svenska EU-passet, som måste fotas hos polisen.

FÖRETAG

Vi har idag samarbete med flera olika företag och myndigheter för att ordna bilder till företagets ID-kort. Vi kan även hjälpa ditt företag. Kontakta oss för mer info!

Filter

  Våra öppettider

  Klicka här

  Få vårt nyhetsbrev!