• Butik i Göteborg
  • Personlig service

Framkallning

Filmframkallning

Hittade du en påse med filmrullar på vinden? Eller gillar du bara känslan av riktig analog film? Då kan vi hjälpa dig med både filmen, framkallningen, och bilderna.

Med eget labb i butiken så kan vi framkalla färg, dia och svartvit film. Du väljer om du endast vill ha negativen, papperskopior eller digitala bilder.


Att det finns något speciellt med analog film är nog de flesta överens om - dels när det kommer till den där säregna karaktären på bilderna som är svårt att återge med digitala medel, och dels för att de flesta av oss har mängder av minnen liggandes på just analog film.

Vare sig du är analog fotoentusiast eller bara råkar ha en kartong med oframkallad film på vindsvåningen så är vi på Götaplatsens Foto rätt alternativ för dig. Med många års erfarenhet i branschen kan vi erbjuda dig som kund hög framkallningskvalité med säker och smidig hantering av din analoga film.

Framkallning av analog färgfilm (C-41) görs direkt i vårt labb i butiken, därför kan vi också erbjuda framkallning på en timme. 

Vi framkallar och skannar följande filmer och format:

135-film, 120-film, 110-film, 126-film, DIA-film, Svartvit film, Engångskameror, APS-film, och Bladfilm

Förutom att framkalla så säljer vi självklart även analog film, både på web och i butiken. Vi lagerför ett stort sortiment av film av alla varianter.

Öppettider Sommar 24/6-31/8

  • Måndag - Fredag: 10.00 - 18.00
  • Lördag: 10:00-15:00
  • Söndag: STÄNGT

Ordinarie Öppettider

Få vårt nyhetsbrev!

Kontakta

Powered by Jetshop