• Butik i Göteborg
  • Personlig service

Olympus nya telezoom!

Senaste nytt

Olympus M.Zuiko Digital ED 150-400mm F4.5 TC1.25x IS PRO
Detta är nyheten som speciellt de som fotograferar djur, natur och sportevenemang utomhus har väntat på: Olympus M.Zuiko Digital ED 150-400mm F4.5 TC1.25x IS PRO är här. Detta högupplösta supertele-objektiv har en inbyggd telekonverter på 1,25x och täcker brännvidden 300-1000mm-ekvivalent. Tillsammans med telekonvertern M.Zuiko Digital 2x MC-20 är upp till otroliga 2000mm möjligt. Objektivet är baserat på Micro Four Thirds systemets standard och har en högpresterande 5-axlig synk-IS. Det innebär världens kraftigaste bildstabilisator på 8 EV-steg, perfekt för handhållen supertelefotografering. Detta fantastiska objektiv är tillgängligt från slutet av januari hos oss på Götaplatsens Foto, men du kan förhandsboka ditt exemplar redan nu!

Kompakt och lätt design som är otroligt väderbeständig
Magnesiumlegering har använts i objektivet och ett lätt motljusskydd i kolfiber används för att säkerställa att objektivets tyngdpunkt inte hamnar längre fram när motljusskyddet används. Eftersom optimala material har använts i varje del av objektivet kan vi bibehålla styrkan och precisionen samtidigt som vi skapade en kompakt och lätt design som bara är 314,3 mm lång och väger 1875g. M.Zuiko Digital ED 150-400mm F4.5 TC1.25x IS PRO är utformat för att ge fotografer möjlighet att enkelt finjustera inställningar och funktioner under fotografering. Kombinera det med Olympus OM-D E-M1X så kan du tryggt fortsätta fota även i tufft väder, som regn och snö, tack vare den dammsäkra, stänksäkra och fryssäkra designen. Jämfört med den svarta beläggningen på traditionella objektiv reflekterar den värmebeständiga beläggningen på denna modell effektivt de infraröda strålarna i solljus, vilket förhindrar att temperaturen inuti objektivet stiger även när det är väldigt varmt ute. Resultatet är stabil optisk prestanda. Objektivets främre element har en fluorbeläggning som ger en slät och reptålig yta och gör det enklare att rengöra objektivet, för bättre underhåll.

 

Världens starkaste 5-axliga synk-IS med upp till 8 EV-stegskompensation och snabb och exakt AF
M.Zuiko Digital ED 150-400mm F4.5 TC1.25x IS PRO har stöd för 5-axlig synk-IS. Vid 300mm-ekvivalent uppnår den världens starkaste bildstabilisering på 8 EV-steg. När telekonvertern MC-20 används är bildstabilisering tillgängligt även vid utökat telefotointervall på upp till 2000mm-ekvivalent. Den höga bildkvaliteten vid handhållen fotografering gör objektivet till det perfekta tillskottet när man fotar djur, natur och sportevenemang utomhus. Olympus egna precisionsteknik för att göra linser tunnare gör det möjligt att tillverka lätta fokuseringsobjektiv, vilket innebär snabb och exakt fokusering i hela zoomintervallet.

 

Förhandsbokningar
Förhandsboka ditt exemplar redan idag för att vara först ut i nästa säsong av fågelskådning eller sportfotografi. Gör det lätt via vår hemsida eller hör av dig till oss via telefon eller mail.

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!