• Butik i Göteborg
  • Personlig service
Senaste nytt

Santa Film Santacolor 100 135/36

Upptäck den fantastiska filmen Santa Color 100

Med denna fin-korniga, färgnegativa film som är kompatibel med C41-processen kan du skapa bilder med slagkraftiga röda nyanser och frodiga gröna toner. Santa Color 100 är mer mättad än Kodak Portra-serien, men mindre mättad och med en längre kontrastkurva än Kodak Ektar 100.

Denna film är även kompatibel med RA4-tryckprocessen när ett extra färgfilter används, vilket är ungefär motsvarande den orangea basen hos andra färgnegativa filmer. Filmen är flexibel och kan pressas upp till 800 ISO med endast en mindre förlust av färgnoggrannhet och en liten ökning av kornighet. Om du fotograferar med 400 ISO och pressar filmen +2 steg i framkallningen kommer resultatet att visa korrekta färger och en nästintill kornfri look, något som vanligtvis förknippas med filmer som Kodak Ektar 100 eller Kodak Portra 160.

Med Santa Color 100 kan du skapa bilder som verkligen sticker ut från mängden. Ge dina fotografier en intensiv färgpalett med slående röda och gröna nyanser. Oavsett om du fotograferar landskap, porträtt eller gatumiljöer, kommer denna film att ge dina bilder en distinkt karaktär.

Upptäck det färgrika äventyret med Santa Color 100 och låt dina bilder berätta historier med djup och uttryck. Ge dig själv möjligheten att experimentera, uttrycka dig och fånga ögonblick på ett sätt som ingen annan film kan erbjuda.

Nedan hittar du exempelbilder tagna med filmen:

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!