• Butik i Göteborg
  • Personlig service
Senaste nytt

Sigma 14 mm f/1,4 DG DN Art

Upptäck världen i enastående klarhet och vidunderlig detaljrikedom med det senaste tillskottet till Sigma-familjen - Sigma 14mm f/1,4 DG DN-objektivet. Det här objektivet är skapat för att ta din fotografering till helt nya nivåer och låter dig utforska möjligheterna inom astrofotografering, landskap och arkitektur på ett sätt som tidigare var otänkbart.

Med sin ultravidvinkel på 14mm och en imponerande maximal bländaröppning på f/1,4 öppnar Sigma 14mm f/1,4 DG DN upp en helt ny värld av kreativitet och möjligheter. Den breda brännvidden fångar hela scenen med enastående precision och ger dig fantastiskt skarpa bilder, oavsett om det är ett majestätiskt landskap eller en dramatisk natthimmel med stjärnor som strålar som aldrig förr.

Sigma har satt ribban högt när det gäller optisk prestanda och kvalitet. Objektivet är utrustat med 19 linselement i 15 grupper, inklusive 4 asfäriska linser, 3 FLD-linser och 1 SLD-lins, vilket resulterar i enastående skärpa och kontrast i varje bild. Kromatisk aberration minimeras för att ge dig bilder med perfekt färgåtergivning och inga störande avvikelser.

För att möta kraven i alla tänkbara miljöer är Sigma 14mm f/1,4 DG DN också väderskyddat och dammresistent. Detta gör det till det perfekta objektivet för äventyrliga fotografer som inte räds att ge sig ut i utmanande förhållanden för att fånga det perfekta ögonblicket.

Det är inte bara den imponerande optiska prestandan som gör Sigma 14mm f/1,4 DG DN till ett oumbärligt verktyg för professionella och entusiastiska fotografer. Objektivet är också utrustat med praktiska funktioner som stöd för DMF och AF + MF, vilket ger dig möjlighet att finjustera fokus manuellt för ultimat kontroll. Dessutom ingår ett stativfäste för att säkerställa stabilitet vid användning av långa slutartider eller för att skapa fantastiska timelapse-sekvenser.

Nedan hittar du exempelbilder tagna med objektivet:

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!