• Butik i Göteborg
  • Personlig service
Senaste nytt

Sony A7C II

Sony Alpha 7C II kompakta storlek smälter sömlöst in i din livsstil och är en förlängning av din kreativa vision. Denna kamera är den minsta fullformatskameran i Sony Alpha-serien och är redo att följa med dig vart ditt äventyr tar dig. Släng den i ryggsäcken när du utforskar naturen eller bär den elegant på axeln när du går igenom stadens gator - friheten att skapa väntar på dig.

Med en Exmor R CMOS-fullformatssensor på 33,0 MP, BionZ XR-processor och en 7-axlig inbyggd bildstabilisator är resultatet kristallklart - professionell bildkvalitet oavsett ljusförhållanden. Varje bild ger resultat med enastående detaljer och färgprecision.

Sony Alpha 7C II har en AI-drivande autofokus som är lika imponerande som den är smart. Med ögonavkänning för människor, djur och fåglar kan du vara säker på att kameran alltid hittar rätt fokus. Oavsett om det är en snabb rörelse eller ett subtilt uttryck, kommer kameran att spåra och låsa in motivet med perfektion. Och med möjlighet till seriebildtagning på upp till 10 bilder per sekund och slowmotion i 4K, kommer du inte missa några ögonblick av livet.

När det kommer till att utforska din kreativa sida, ger Alpha 7C II dig de verktyg du behöver. Den nya fullt vridbara skärmen och den förbättrade elektroniska sökaren ger dig total kontroll över din komposition. Du har också möjlighet att anpassa kamerans inställningar genom rattar på både fram- och baksidan samt pekskärmsmenyn. Och med imponerande batteritid och ett externt grepp för bekväm användning, kommer kameran vara med dig under långa fotosessioner.

Att dela dina skapelser har aldrig varit enklare. Med Sony's Creators' App kan du omedelbart dela dina bilder och videoklipp direkt till din smartphone och låta världen se dina fantastiska ögonblick. Dessutom är Alpha 7C II redo för streaming i högkvalitativ 4K och Full HD, utan behov av ett extra capture card.

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!