• Butik i Göteborg
  • Personlig service
  • Hem
  • Nisi Filter IRND 32000 (15Stops) Pro Nano 77mm
Svea Checkout

Nisi Filter IRND 32000 (15Stops) Pro Nano 77mm

Artikelnummer: 0207018536

Kraftigt ND-filter som minskar ljuset med 15 steg.
Läs mer
1 690 kr
Lagerstatus: Skickas direkt från leverantör 3-5 arbetsdagar
Behöver du hjälp? Ring oss på 031 18 40 00
SvealogoCard payment
  1. Beskrivning
  2. Specifikationer

Gråfilter
NiSi Nano Gråfilter IR ND 32000 är ett mycket tätt ND-filter (gråfilter) som minskar ljuset till kameran med hela 15 EV-steg.

Långa slutartider
Används för att ge långa slutartider, till exempel vid landskaps- och resefotografi där det kan ge en drömsk effekt med rörliga moln och en slät vattenyta. Eller då man behöver använda en stor bländaröppning i starkt solljus, som vid porträttfotografering.

Hög kvalité
NiSi Nano Gråfilter IR ND 32000 är tillverkat av optiskt glas av högsta kvalitet från Japan och är försett med flerlagers antireflexbehandling på båda sidorna för att ge maximal kontrast och minska risken för reflexer i motljus.

Vattenavstötande
En superhård Nano-coating stöter bort vatten och fett och gör också filtret enkelt att hålla rent. NiSi's speciella IR-coating eliminerar infrarött ljus och bidrar till att bilderna får neutral färgåtergivning även vid långa slutartider.

Hållbar
Filterringen är tillverkad av aluminium och är endast 3,5 mm tjock, vilket innebär att filtret kan användas även på kraftiga vidvinkelobjektiv utan att orsaka vinjettering.

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!