• Butik i Göteborg
  • Personlig service

Favoriter

Resurs Bank

Zhiyun Crane 2S Combo

Artikelnummer: 0207016645

Zhiyun Crane 2S – ny gimbal för kreatörer
Läs mer
6 299 kr
7 599 kr
Lagerstatus: I webblager - Skickas direkt från leverantör 3-5 arbetsdagar
Behöver du hjälp? Ring oss på 031 18 40 00
Resurs BankCard payment

Passande tillbehör

Sony A7S III Kamerahus

Sony A7S III Kamerahus

45 990 kr
Panasonic LUMIX S1 kamerahus

Panasonic LUMIX S1 kamerahus

26 990 kr
Fujifilm X-T4 + 16-80mm f/4 Silver

Fujifilm X-T4 + 16-80mm f/4 Silver

23 990 kr
Canon EOS R6 Kamerahus
1 - Canon RF cashback

Canon EOS R6 Kamerahus

Cashback 2500:-

31 290 kr
  1. Beskrivning
  2. Specifikationer


När Zhiyun släppte Crane 2 för nästan tre år sedan revolutionerade de hela industrin med en gimbal som med sitt låga pris var tillgänglig för alla. Med den nya Crane 2S, som har nya spännande funktioner och imponerande prestanda, tar man återigen på sig ledartröjan.

Snabba axlar
Gimbalen är utrustad med den nya 9:e generationens algoritmer som snabbar upp responsen för varje axel. Crane 2S har högre motoreffekt och hanterar nu stora kameror som t.ex: BMPCC 6K, Panasonic S1H, EOS 1DX Mark III, med lätthet. Den har en ny inbyggd styrenhet för fokus och "Servo Follow Focus", som har låg latens och hög precision. Det garanterar att du aldrig missar några avgörande bilder.

Vertikal videofunktion
Smarta funktioner med TikTok- och Instagram-berättelser som ökar i popularitet kommer Crane 2S nu med ett speciellt läge för att spela in vertikal video.

Modulär
På gimbalen finns ett fack för att installera bildöverföringssändare och tre nya monteringspunkter som gör det enkelt att fästa bildskärmar, mikrofoner m.m.

Säkra kameran ordentligt
För att säkerställa att du inte missar några avgörande bilder, har Crane 2S ett helt nytt FlexMount-system som förenklar installationsprocessen samtidigt som du säkrar kameran med en dubbel säkerhetsmekanism. Man kan också justera säkerhetslåsets åtdragning.

Stor liten skärm
Den nya 0,96" OLED-skärmen erbjuder en större synvinkel än tidigare modell, som gör att du kan gå igenom hela menyn på några sekunder och snabbt växla mellan olika lägen. Precis som i tidigare LAB- och Weebill-modeller har Crane 2S samma kreativa lägen (Pan Following, Locking, Following, Full-Range POV, Vortex, Go mode) för att säkerställa full kreativitet. Gimbalen har också avancerade filmfunktioner som Panorama, Timelapse, Motionlapse och Long Exposure Timelapse.

Viktiga specifikationer:

  • Utformad för professionella DSLR-kameror
  • Levereras med tre flyttbara 18 650 mAh, Li-ion-batterier som ger 12-timmars driftstid
  • Handtag tillverkat av kolfiber
  • Enkelt att byta till vertikal-video
  • Stor 0,96" OLED-skärm

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!

Kontakta

Powered by Jetshop