• Fri frakt över 1000:-
  • Fri retur i butik
  • Personlig service
Svea Checkout

Röde NT1 kit

Artikelnummer: 0207017626

En studiomikrofon med högkvalitativa komponenter som möjliggör att mikrofonen har en brusnivå på endast 4,5dBA. I detta kit får du med mikrofonen, SM6 Shockmount m popfilter, XLR-kabel och dust cover.
Läs mer
3 190 kr
Lagerstatus: Skickas direkt från leverantör 3-5 arbetsdagar
Behöver du hjälp? Ring oss på 031 18 40 00
SvealogoCard payment
  1. Beskrivning
  2. Specifikationer

NT1 har en kropp i 6061 aluminium och är nickelpläterad för korrosionsbeständighet, dessutom överdragen med en extremt tåliga militärklassade keramer med hjälp av avancerade elektrostatiska appliceringsmetoder för att säkerställa att ytan är helt jämn. Det resulterar i en extremt slitstark yta som är resistent mot repor och märken .

NT1s kretsar består av högkvalitativa komponenter, de monteras och testas med hjälp av maskiner med exceptionellt hög precision som drivs av erfarna ingenjörer i RØDEs fabrik i Australien. Denna noggranna tillverkningsprocess har resulterat i RØDEs tystaste mikrofon någonsin - Med en brusnivå på endast 4.5dBA på NT1 är den tystaste studiokondensatormikrofonen i världen!

Under skalet hittar du den inre kapseln. Denna är upphängd i ett patenterat Lyre-system från välkända Rycote®. Detta inbyggda stötskydd isolerar kapseln över X- , Y-och Z-axlarna, vilket ger ett skydd mot vibrationer som är överlägset i jämförelse med konventionella kapselsuspensionstekniker.

I lådan:
Røde NT1 mikrofon
SM6 Shockmount m popfilter
XLR-kabel
Dust Cover

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!