• Butik i Göteborg
  • Personlig service
  • Hem
  • Saramonic Blink 500 RX 2,4 GHz trådlös mottagare
Svea Checkout

Saramonic Blink 500 RX 2,4 GHz trådlös mottagare

Artikelnummer: 0207016185

En trådlös liten mottagare med 3,5 mm utgång. Mottagaren arbetar i 2,4 GHz-radiobandet och är kompatibel med alla enheter som är utrustade med 3,5 mm-kontakt, dvs. kameror, bärbara inspelare, mixrar etc.
Läs mer
1 305 kr
Lagerstatus: Skickas direkt från leverantör 3-5 arbetsdagar
Behöver du hjälp? Ring oss på 031 18 40 00
SvealogoCard payment
  1. Beskrivning

Saramonic Blink 500 RX är en ultrakompakt och lätt trådlös mikrofonmottagare som kan monteras på en kamera och arbetar i 2,4 GHz-bandet. Den levererar högkvalitativt ljud och kan användas med två trådlösa Blink 500 TX-sändare samtidigt (säljs separat).

Mottagaren är utrustad med ett clip-on fäste som även fungerar som fäste för montering i tillbehörsskon på en kamera. Den får ström från ett inbyggt litiumbatteri och har en USB-C-port för laddning och för strömförsörjning i fält med hjälp av externa USB-batteripaket.

Den inbyggda 3,5 mm-utgången är tillräckligt kraftfull för medförning med hörlurar och innebär också att du inte behöver använda den brusiga förförstärkaren i din kamera. Två utgångskablar ingår, TRS för kameror och TRRS för mobiltelefoner och surfplattor som har hörlursuttag.

Att para ihop Saramonic Blink 500 RX till en trådlös mottagare är enkelt och det krävs inga komplicerade inställningar för att få ljudöverföringen att fungera. Allt för att du ska kunna koncentrera dig på att fånga det som berättas.

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!