• Butik i Göteborg
  • Personlig service

Favoriter

Svea Checkout

Gitzo Kulled Center GH1382QD

Artikelnummer: 0207016264

Medelstor kulled som är perfekt balanserat. Byggt för att säkerställa mjuk och precis rörelse och säker låsning. Arca-Swiss kompatibel platta, 1/4" fäste.
Läs mer
4 490 kr
Lagerstatus: I webblager - Skickas direkt från leverantör 3-5 arbetsdagar
Behöver du hjälp? Ring oss på 031 18 40 00
SvealogoCard payment
  1. Beskrivning

Liksom alla andra Gitzo Center-kulleder, är GH1382QD ett perfekt balanserat och mångsidigt stativhuvud , konstruerat för att säkerställa ultimat mjuk och precis rörelse och säker låsning.

GH1382QD Serie 1 Center-kulled är Gitzos medelstora professionella stativhuvud designad för Serie 0 och 1 Mountaineer stativ. Det väger bara 500 gram och håller säkert för 14 kg belastning. Med en höjd på 11,2 cm, är det fortfarande kompakt nog att passa mellan de vikta benen på Serie 2 Traveler stativ. Trots sin slimmade design, är det packat med funktioner, bland annat en ratt för friktionskontroll placerad inne i vredet för kullåsningen för exakta justeringar. Detta huvud har ett 360° oberoende panoreringslås och tillhandahåller en kompromisslös smidig kula eftersom det är konstruerat med högkvalitativa, motståndskraftiga stål- och aluminiumkomponenter . Den medföljande snabbkopplingsplattan hålls låst med en skruv-ratt och ett vattenpass hjälper fotografen att hålla en jämn horisont.

Det levereras med en kort, Arca-Swiss kompatibel platta (GS5370SD), men är också kompatibelt med alla Gitzos D profilplattor och passar de flesta Arca-Swiss plattor från andra märken.

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!

Kontakta

Powered by Jetshop