• Fri frakt över 1000:-
  • Fri retur i butik
  • Personlig service
Svea Checkout

Sirui Pro Video Tripod Kit Rapid SVT-75 Pro + Fluid Head SVH15

Artikelnummer: 0207026087

Trebensstativ från Sirui gjord av kolfiber. Klarar vikter upp till och med 25kg och kan justeras i höjd mellan 21 och 153cm. Kommer som ett kit med Siruis videohuvud SVH-75.
Läs mer
14 490 kr
Lagerstatus: Beställningsvara, normalt 5-7 vardagar
Behöver du hjälp? Ring oss på 031 18 40 00
SvealogoCard payment
  1. Beskrivning
  2. Specifikationer

Sirui Pro Video Tripod Rapid SVT-75 Pro

Detta stativ från Sirui är byggd för att stadigt kunna bära din tunga utrustning. Med en kolfiberkonstruktion kan du lita på hållfastheten på stativet och konstruktionen tillåter en maximal vikt på 25kg vilket är mer än tillräckligt för alla situationer. Kolfibret gör även att stativet väger mindre vilket gör det mycket lättare för dig att transportera då stativet endast väger 4,3kg.

Stativet gör det lätt för dig gällande höjdjustering, de ergonomiska fliplocklåsen på varje ben är lätta att använda när man ska ställa in och låsa benen. Benen kan låsas i tre olika vinklar; 22°, 50° och 78°.

Stativets fötter har "dual spikes" som gör att du kan fästa tillbehör på fötterna som exempelvis de medkommande gummifötterna.

Stativfästet är en 75mm Bowl vilket gör det lätt att fästa stativhuvuden från Sirui.

Med Pro-versionen får du även med en Sirui 75mm half-bowl, mittspridare, 3 gummerade fötter och ett handtag som lätt kan fästas på stativet. Den medföljande mittspridaren tillåter för en mer stabil användning. Mittspridaren kan du lätt justera längden på för att kunna ställa benen i olika vinklar utan att mittspridaren hindrar dig. 

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!