• Fri frakt över 1000:-
  • Fri retur i butik
  • Personlig service
Svea Checkout

Manfrotto MVK500AM MVT502AM Väska Alu

Artikelnummer: 0207008861

Kit om stativ MTV502AM och huvud MVH500AHsamt väska. Videohuvud med låg vikt och bredare plattform för att passa både HDSLR och videokamera. Glidplatta som säkerställer balansen även när du fotograferar med långa objektiv. 500-serien finns som både fristående huvud eller matchande kit.
Läs mer
6 499 kr
Lagerstatus: Skickas direkt från leverantör 3-5 arbetsdagar
Behöver du hjälp? Ring oss på 031 18 40 00
SvealogoCard payment
  1. Beskrivning
  2. Specifikationer

Det lätta videosystemet MVK500AM inkluderar det vätskedämpade videohuvudet (60mm nivelleringskula) MVH500A och twin videostativet MVT502AM (aluminium, mittriangel).

MVH500A är ett lätt huvud med en bredare plattform för HDSLR kameror och glidplattan kan balansera alla systemkameror med olika optik. Instegshuvudet 500 säkerställer jämna tagningar och fin kontroll med upp till 5 kg utrustning. Det är den mest kompakta huvudet i Manfrottos framgångsrika Bridging Technology ™ -serien.
MVH500A levereras med en 60mm nivelleringskula videostativfäste och det ersätter Manfrotto 701HDV videohuvudet. Vackra mjuka tagningar: 500 har professionella vätskepatroner för både panorering och tiltaxlarna för att säkerställa att varje kamerarörelse är jämn, kontrollerad och exakt.

Snabbare, enklare och säkrare att använda:

sidolåssystemet gör att kameran och QR glidplattan klickar snabbt i huvudet uppifrån, i stället för att behöva anpassas och skjutas in från baksidan. Ingen sekundär säkerhetsspärr är nödvändig. Sido låssystemet gör det också snabbare och enklare att lyfta kameran ut ur huvudet uppifrån. 500 har en förinställd motvikt av 2,4kg men är i stånd att stödja utrustning på upp till 5kg. 500 har en Easy Link 3/8 " uttag för att montera en extern bildskärm eller annan tillbehörsutrustning.

MVT502AM video stativ är en traditionellt 2-sektioners, aluminium dubbel benrörs videostativ som har professionella funktioner men är utformad för att vara intuitivt, användarvänligt och lämpar sig för lätta applikationer. MVT502AM har teleskop aluminiumben för kompakthet och lägre vikt; dess innovativa ellips-profilerade rör med uppdaterade benlås ger det utmärkta nivåer av styvhet och stabilitet.

Mittriangeln har förbättrad ergonomi och användarvänlighet, och stativets gummifötter förbättrar greppet på alla golv och markytor. En gummiband ger enklare, säkrare transport. Levereras med vadderad väska.

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!