• Fri frakt över 1000:-
  • Fri retur i butik
  • Personlig service

Tillbehör

Sirui Monopod P-424FL

Sirui P-424FL är det perfekta valet för alla som söker ett lätt och mångsidigt enbensstativ. Tack vare en kolfiberkonstruktion i 10 lager väger den endast 1,25 kg - det är 25% lättare än tidigare modeller från SIRUI. Det är enkelt att bära med sig och perfekt för fotografering på resande fot.

Det som gör P-424FL unik är dess modulära design med fyra separata moduler som kan tas loss och kombineras på flera sätt. Du kan bland annat använda det som ett enbenstativ eller ett bordsstativ, vilket gör det till en smart allt-i-ett-lösning för många fotograferingsbehov.

P-424FL har också ett snabbkopplingssystem som gör det enkelt att ta loss modulerna och byta mellan olika funktioner. Den har också en snabbmonteringsskruv som gör det enkelt att byta mellan 1/4" och 3/8" gänga. Med 360° panorering, snabb utjämning, och en lutningsvinkel på upp till 36°, kan du få rörelser åt alla håll och fortfarande hålla stativet i perfekt balans.

Stativfoten är gjord av solid aluminium och erbjuder två olika lägen för att passa dina behov. Du kan välja mellan att använda gummifot eller spikfot, eller skruva av foten och använda den som ett stadigt bordsstativ.

Med Sirui Monopod P-424FL kan du kombinera funktioner hos enbenstativ, enbenstativ med fötter och bordsstativ - allt i ett lätt och mångsidigt monopodstativ.

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!