• Butik i Göteborg
  • Personlig service

Favoriter

Svea Checkout

Manfrotto Ryggsäck Manhattan Mover 30

Artikelnummer: 0207013729

Manfrotto Manhattan Mover-30 ryggsäck för kamera och bärbar dator, är perfekt för stadspendlare och människor som alltid är på resande fot med sin fotoutrustning. Manfrotto Manhattan-väskorna är konstruerade för att bäras hemifrån till jobbet eller var som helst medan du reser, t ex. går eller cyklar. Med sitt urbana utseende är de en perfekt följeslagare för din vardagsfotografering!
Läs mer
1 690 kr
Lagerstatus: I webblager - Skickas direkt från leverantör 3-5 arbetsdagar
Behöver du hjälp? Ring oss på 031 18 40 00
SvealogoCard payment
  1. Beskrivning

ack vare sin urtagbara insats får du två väskor i en. Den extremt funktionella inre kamerainsatsen har nya Flexy Camera Shell, ett innovativt skyddssystem som är konstruerat av Manfrotto. Insatsen är tillräckligt stor för att rymma en premium CSC-kamera, till exempel Sony Alpha 9 med standard zoom, plus upp till 3 extra objektiv, inklusive a 70 / 200 mmm f / 4-objektiv. Den övre delen har också plats för din andra premium CSC-kamera, t.ex. en Fujifilm XT-serien med standard zoomlins monterad plus ett extra objektiv. Dessutom kan den övre delen rymma en vikbar drönare (t ex DJI Mavic Pro) med 2 extra batterier.

Ta ut din utrustning med hjälp av den säkra bakre öppningen, eller den enkla övre öppningen. På framsidan, med NeverLose stativhållarsystem, kan du fästa ditt stativ, skateboard, personliga saker som en jacka eller till och med en drönare. Den övergår till en minimalistisk Manfrotto Manhattan Ryggsäck genom att lagra dubbla sadelgjordsväven i frontpanelen. De två vadderade facken på sidan rymmer en 14-tums laptop och en 9,7-tums surfplatta. Om du inte behöver ta med din fotoutrustning, ta helt enkelt ur den inre insatsen och använd din ryggsäck som en vanlig mediaväska.

Vi har tagit stor vikt vid att välja de bästa materialen: Ballistiskt väv av hög kvalitet skyddar din fotbagspåse från repor och det belagda materialet på undersidan gör att du enkelt kan rengöra din väska. Allt externt tyg behandlas för att göra denna snygga kamera väska vattenavvisande, och ett regnskydd levereras även vid extrema väderförhållanden.

Nyckelfunktioner:

  • Skyddande ryggsäck för kamera och bärbar dator
  • Rymmer spegellös premiumkamera som Sony Alpha 9 och 3-4 objektiv
  • Flexy Camera Shell för fullt anpassbar inredning
  • Dold stativhållar-flik
  • Urtagbar insats för extra säker förvaring
  • Belagt tyg för enkel rengöring

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!

Kontakta

Powered by Jetshop