• Butik i Göteborg
 • Personlig service
 • Hem
 • Fujifilm X-S20 + XF 18-55mm F/2,8-4 R LM OIS
Svea Checkout

Fujifilm X-S20 + XF 18-55mm F/2,8-4 R LM OIS

Artikelnummer: 0207025163

Fujifilm X-S20 är en mångsidig kamera med mycket hög prestanda i ett kompakt format och imponerande lång batteritid. X-S20 ärver autofokussystemet som är utvecklad med deep learning AI-teknologi från tidigare lanserade flaggskeppsmodellen, X-H2S och kan spela in 6,2K/30P & 4K/60P 4:2:2 10-bitars video internt. X-S20 passar till en mängd olika fotograferingsstilar inom både video och stillbild och den långa batteritiden gör den till en idealisk resekamera.
Läs mer
19 990 kr
Lagerstatus: Förhandsbokning
Lagerstatus: Förhandsbokning
Behöver du hjälp? Ring oss på 031 18 40 00
SvealogoCard payment

Passande tillbehör

 • Fujifilm NP-W235

  Fujifilm NP-W235

  899 kr
  1. Beskrivning
  2. Specifikationer

  Snabb och avancerad autofokus med X-Processor 5

  X-S20 använder den bakbelysta 26,1 MP-sensorn "X-Trans™ CMOS 4" och "X-Processor 5" för att producera stillbilder och video med mycket hög kvalitet och låg energiförbrukning.

  X-processor 5 har dubbelt så hög bearbetningshastighet jämfört med tidigare generation och en ny motivigenkännings-funktion för kamerans autofokus, utvecklad med deep learning AI-teknologi som hittar och spårar dina motiv på ett mycket imponerade sätt. Den upptäcker och spårar automatiskt inte bara ansiktet och ögonen utan även djur, fåglar, bilar, cyklar, flygplan och tåg. Användningen av en förbättrad AF-prediktionsalgoritm ger stabil fokusering även i AF-C-läget. Dessutom har ansikts- och ögonigenkänningen förbättrats avsevärt för personer med glasögon eller munskydd.

  AUTO-läget, som automatiskt väljer optimala inställningar efter motiv, kompletteras med den nya AUTO-motivdetektionsfunktionen. Den upptäcker automatiskt ett motiv och spårar det samtidigt som det håller det i fokus. X-S20 stöder HEIF-bildformatet, som ger 10-bitars bildkvalitet i filer som är upp till 30 % mindre än vanliga JPEG-filer, kombinerat med någon av Fujifilms omtyckta filmsimuleringar (19st) utökar det möjligheten att leverera högkvalitativa bilder direkt ur kameran.


  Imponerade stabilisering, bra grepp och lång batteritid

  Trots sitt kompakta format har X-S20, precis som sin föregångare X-S10, ett djupt och komfortabelt grepp som gör att kameran passar utmärkt att använda även med de lite större objektiven i X-Serien. X-S20 har en fem-axlad bildstabilisering (IBIS) som kompenserar upp till sju stegs längre slutartid vilket ger bättre förutsättningar vid exempelvis handhållen videoinspelning och fotografering i svagt ljus.

  Tack vare det nya batteriet (NP-W235) får kameran en imponerade batteritid på upp till 800 bilder vilket är mer än fördubblat jämfört med tidigare generation. X-S20 har en 2,36 MP elektronisk sökare med 0,62x förstoring samt en vinklingsbar pekkänslig LCD-skärm med 1,84 MP upplösning som kan placeras i en rad olika vinklar och vridas framåt för självporträtt och vlogg-inspelning.

  Videoinspelning i hög kvalitet med många möjligheter

  Nya X-S20 kan internt spela in 4:2:2 10-bitars video i 6,2K/30P och 4K/60P och har 3.5mm anslutning för extern mikrofon och hörlurar. X-S20 har också fått ett dedikerat vlogg-läge med funktioner för porträtt med kort skärpedjup och produkt-prioritering. En annan ny funktion är färggraderingsprofil F-Log2 med dynamiskt omfång upp till hela 13+ steg. Kamerans HDMI-utgång kan skicka ut ProRes Raw och Blackmagic Raw till en extern inspelningsenhet.

  X-S20 kan användas som webbkamera utan extern programvara. Kamerans filmsimuleringslägen är tillgängliga även under livestreaming och fotograferingsinställningar kan justeras även när kameran är ansluten till en dator.

  Våra öppettider

  Klicka här

  Få vårt nyhetsbrev!