• Fri frakt över 1000:-
  • Fri retur i butik
  • Personlig service
Beställningsvara! Kontakta oss!

Canon EOS 5D Mark IV

Beställningsvara! Kontakta oss!

Artikelnummer: 0207009298

Oavsett vad du fotograferar kan du vara säker på den kompromisslösa bildkvaliteten och fullständigt professionella prestanda. EOS 5D Mark IV är vackert utformad och konstruerad för att prestera i varje situation – en riktig allroundkamera.
Läs mer
35 990 kr
Lagerstatus: Beställningsvara, normalt 5-7 vardagar
Behöver du hjälp? Ring oss på 031 18 40 00
SvealogoCard payment

Passande tillbehör

Beskrivning

Fånga detaljerna. Fånga allt


En 30,4-megapixels CMOS-sensor ger bilder som är fulla av detaljer med låg brusnivå, både i de ljusaste delarna och i de mörkaste skuggorna. En finare upplösning innebär att ingenting går förlorat, vilket ger dig friheten att beskära bilder för en perfekt bild och behålla kvaliteten.

Gå tillbaka och förfina

Alla EOS 5D Mark IVs 30-miljoner pixlar utgörs av två fotodioder, som kan användas tillsammans eller var för sig. Den här tekniken gör det möjligt att skapa Dual Pixel RAW-filer (DPRAW), som innehåller två bilder som tas från två mycket näraliggande vinklar. När bilderna bearbetas med programvaran Digital Photo Professional, ger DPRAW-filer fotograferna möjlighet att utföra bildjusteringar för att behålla skärpan på det avsedda området.

Exceptionell fotografering i sämre ljusförhållanden

Prestandan vid sämre ljusförhållanden har förbättrats vid varje ISO-inställning, med reducerat digitalt brus och en maximal känslighet på ISO 32 000 (går att utöka till ISO 102 400). Du kan lita på att det blir suverän bildkvalitet även i sämre ljusförhållanden.

På ett ögonblick

Fokusera på händelserna med ett utökat 61-punkters autofokussystem som spårar även de mest otillförlitliga motiv. I EOS 5D Mark IV har de 61 AF-punkterna1 placerats över ett större arbetsområde – 8 procent mer vertikal expansion i det centrala området och 24 procent mer vertikal expansion i det perifera området – vilket ger större frihet för komposition när det gäller motivens placering.

Snabb kontinuerlig fokusering, även i svagt ljus

Med en mycket ljuskänslig AF-sensor är fokusprestanda på EOS 5D Mark IV garanterad, ända ned till ljusnivåer så låga som EV-32. Detta är ytterligare förbättrat till EV-43 när du fotograferar i Live View med Dual Pixel CMOS AF.

Överlägsen AF-noggrannhet, även med långa objektiv

Om du är en sport- eller naturfotograf måste du ofta använda superteleobjektiv med förlängare för att komma närmare ditt motiv. Med maximalt 61 poäng med 21 korslagda AF-punkter vid f/81, blir fokusering med hög precision så mycket enklare.

Konstruerad för prestanda

Legendariska kameror är byggda för att hålla länge och EOS 5D-serien introducerade överlägsen kvalitet, prestanda och avancerat väderskydd1 till en ny generation fotografer. EOS 5D Mark IV fortsätter med samma engagemang för snabba prestanda och hållbarhet.

Fånga varje ögonblick, bild för bild

EOS 5D Mark IV är konstruerad från grunden för högsta prestanda och kan fotografera kontinuerligt med 7 b/s1 med AF och autoexponering, ta upp till 21 RAW-bilder eller obegränsat med JPEG-bilder i ett svep2. Du är alltid redo för nästa bild. I Live View-läge är kontinuerlig fotografering 4,3 b/s med AF-spårning möjlig. Du är alltid redo för nästa bild.

Skarp och exakt LCD-pekskärm

En högupplöst 3,2-tums LCD-skärm med intuitiva pekskärmskontroller gör fotograferingen med EOS 5D Mark IV till ett rent nöje. Tryck för att välja menykommandon och svep fram och tillbaka när du granskar dina bilder. Fyra färgtonsalternativ hjälper dig att tydligt använda skärmen när som helst, dag som natt.

Kristallklar skärpa i 4K

Spela in filmiska ögonblick med hjälp av EOS 5D Mark IV:s fantastiska sensor som kan lägga till detaljer och extra finess i varje scen. Med möjligheten att spela in i högupplöst 4K1 samt Full HD för olika bildhastighetsalternativ, inklusive 60p slow motion, har systemkamerafilmens värld just blivit ännu större.

Specifikationer

TillverkareCanon
SensorstorlekFullformat
Megapixel30,4
Bildstabilisering
Nej
Wi-Fi
Ja
Bluetooth
Nej
GPS
Ja
Utbytbart objektiv
Ja
Zoom
Nej
Elektronisk sökare
Nej
Optisk sökare
Ja
Mikrofoningång
Ja
Hörlursuttag
Ja
Laddning via USB
Nej
Max. seriebildstagning (b/s)7
Videoinspelning
Ja
Max. Videoupplösning4k
MinneskortSD/SDHC/SDXC + CF
Skärmstorlek3,2"
Roterbar skärm
Nej
Vikbar skärm
Nej
Touch-skärm
Nej
Vädertätad
Ja
Vikt (g)800g
Garanti (år)1

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!