• Butik i Göteborg
  • Personlig service
  • Hem
  • Pentax K-3 Mark III Monochrome
Förhandsbokning!
Svea Checkout

Pentax K-3 Mark III Monochrome

Förhandsbokning!

Artikelnummer: 0207024895

Pentax K-3 III Monochrome är en spännande kamera baserad på den välrenommerade Pentax K-3 III. Men till skillnad från sin föregångare saknar den en färgsensor. Detta ger fördelar för användaren genom att mer ljus kan nå sensorn och därmed minskas bruset. Detta resulterar i att användaren kan skapa svartvita bilder med en unik karaktär och stil som inte kan uppnås med en vanlig färgsensor.
Läs mer
31 990 kr
Lagerstatus: Förhandsbokning
Lagerstatus: Förhandsbokning
Behöver du hjälp? Ring oss på 031 18 40 00
SvealogoCard payment

Köp hela paketet

Vi har satt ihop ett komplett paket till dig

Passande tillbehör

  1. Beskrivning
  2. Specifikationer

Pentax K-3 III Monochrome är en unik DSLR som skiljer sig från andra kameror på marknaden genom att enbart producera svartvita bilder. Kameran har ärvt alla de fantastiska funktionerna från sin populära föregångare, K-3 III, inklusive den robusta och väderbeständiga konstruktionen, kraftfulla IBIS, snabb och avancerad autofokus, och en optisk sökare med en förstoring på 1,05x för enkel manuell fokusering. Kameran är också fullt kompatibel med äldre objektiv med K-fattning, och en adapter finns tillgänglig för att användas med äldre objektiv med M42-skruvfäste.

Kamerans yttre har fått en lätt omformning, och logotypen och modellnamnet har en något gråare ton för att efterlikna svartvit film. Den speciellt utformade monokroma sensorn utan Bayer-interpolering utnyttjar all tillgänglig ljusinformation i varje pixel, vilket ger en bild med ett mycket stort tonomfång, förbättrat brus vid högre ISO-värden och bättre detaljåtergivning.

Med dagens bildredigeringsprogram är det lätt att konvertera färgbilder till svartvita, men med Pentax K-3 III Monochrome får du en unik kamera som motsvarar den klassiska kombinationen av kamera och svartvit film. Kamerans monokroma APS-C-sensor och Prime V-processor är särskilt utvecklade och anpassade för att leverera en oöverträffad svartvit bild. Med denna kamera kan du skapa bilder med en unik karaktär och stil som inte kan uppnås med andra kameror på marknaden.

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!