• Butik i Göteborg
  • Personlig service

Favoriter

  • Hem
  • Kikare
  • Handkikare
  • Focus Explore 10x50
Resurs Bank

Focus Explore 10x50

Artikelnummer: 0207014671

Focus Explore är robust och lättanvänd kikare med kort närgräns och BaK-4 prismor, för dig som vistas mycket i naturen. Kikarserien Focus Explore är framtagen för dig som älskar att upptäcka djur, fåglar och detaljer i din omgivning och vill ha en tålig kikare som klarar att hänga med även på de tuffaste äventyr.
Läs mer
2 490 kr
Lagerstatus: I webblager - Skickas direkt från leverantör 3-5 arbetsdagar
Behöver du hjälp? Ring oss på 031 18 40 00
Resurs BankCard payment

Köp hela paketet

Vi har satt ihop ett komplett paket till dig

Antal produkter: 2st
Total: 2 579 kr
  1. Beskrivning
  2. Specifikationer

I serien ingår allt från ljusstarka och högförstorande kikare som kan användas för att betrakta vilt i skymningen, till kompakta modeller som är lätta att bära och packa med på resan. Gemensamma egenskaper för Focus Explore-kikarna är stort synfält och kort närgräns, endast 2 meter, för att passa allt från jakt till studier av fjärilar och andra insekter på nära håll. Andra egenskaper är en påkostad optisk konstruktion med bland annat Barium Crown glas, BaK-4 prismor och avancerad flerlagers antireflexbehandling (FMC) på alla glasytor för att ge maximal ljusstyrka, kontrast, skärpa och korrekt färgåtergivning.

Focus Explore är robust och har tålig gummiklädsel som ger mycket god friktion så att du kan hålla kikaren säkert även med fuktiga händer. Vridbara ögonmusslor (fyra steg) och variabelt pupillavstånd (56 – 74 mm) gör det enkelt att anpassa kikaren för varje användare, även glasögonbärare. Fokuseringsratten är stor och lättanvänd och kikaren är rätt balanserad så den är lätt att skåda igenom under lång tid.

Till varje kikare medföljer en bred C-formad rem av neopren samt en skyddsväska som kan fästas i ett bälte eller en bärrem. Här finns även dubbla lock för både okular och frontlinser. Dessa är fästa i kikaren men kan monteras av helt om man så önskar.

Egenskaper:
-Påkostad konstruktion med äkta optiskt glas och BaK-4 prismor
-Flerlagers antireflexbehandling (FMC)
-Mycket god kontrast, skärpa och färgåtergivning
-Stort synfält
-Närgräns på endast 2 meter
-Vridbara ögonmusslor underlättar för glasögonbärare
-Tålig gummiklädsel med mycket god friktion
-Vattentät

Våra öppettider

öppettider

Få vårt nyhetsbrev!

Kontakta

Powered by Jetshop