• Fri frakt över 1000:-
  • Fri retur i butik
  • Personlig service
Beställningsvara! Kontakta oss!

Swarovski EL 8,5X42 SWAROVISION

Beställningsvara! Kontakta oss!

Artikelnummer: 0207004828

Swarovski EL 8,5x42 Swarovision erbjuder marknadsledande kvalitet i ett otroligt litet och smidigt paket. Ny klädsel erbjuder bättre grepp och skydd för kikaren. Förbättrat fokushjul ger en mjukare fokusering. Remfästena ger möjlighet att snabbt och enkelt justera längden
Läs mer
23 900 kr
Lagerstatus: Beställningsvara, normalt 5-7 vardagar
Behöver du hjälp? Ring oss på 031 18 40 00
SvealogoCard payment

Passande tillbehör

Beskrivning

Korrekta färger och möjligheten att se små detaljer kan vara helt avgörande vid fågelskådning, artbestämning, och observation av djur och natur. Tack vare den högkvalitativa optiken i Swarovskis EL-serie är detta möjligt. Field Flattener-linser korrigerar för eventuella förvrängningar i optiken, HD-linser ger hög skärpa ända ut i kanterna och ytbehandlingarna på glasen är gjorda för att ge en kristallklar bild med korrekta färger och utan s.k. "färgblödning". 

Med Swarovski EL-serien så är användandet av kikaren en fröjd. Ergonomin är genomtänkt och väl utförd. Det öppna greppet gör det enkelt att hålla kikaren, även med en hand. Fokushulet är solitt och greppsäkert, och fokuserar från närgränsen till oändligheten med bara två varvs rotation. Detta gör att du snabbt och enkelt kan fokusera på fåglar som flyger eller på situationer som snabbt uppstår. Dioptriinställningen är låsbar vilket gör att den inte ställs om av misstag.

I denna senaste versionen av EL-serien så är remmen och fästet för remmen uppdaterade med deras FieldPro-teknik. Detta gör att remmen snabbt och enkelt går att fästa eller ta loss från kikaren med en bajonettlåsning. Remmen går också snabbt att ändra i längd, vilket gör att du kan korta den när du promenerar för att slippa att kikaren dinglar, och sedan förlänga remmen snabbt när du vill använda kikaren. 

Specifikationer

TillverkareSwarovski
Typ av kikareHandkikare
Förstoring8,5x
Frontlinsdiameter (mm)42
Synfält (°)7,6
Synfält (m/1000m)133
Närgräns (m)1,5
Vikt (g)800
Vattentät
Ja
Garanti (år)10

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!