• Fri frakt över 1000:-
  • Fri retur i butik
  • Personlig service
  • Hem
  • Kikare
  • Kowa Spottingscope TSN-99S PROMINAR + 40x Extreme Wide
Beställningsvara! Kontakta oss!

Kowa Spottingscope TSN-99S PROMINAR + 40x Extreme Wide

Beställningsvara! Kontakta oss!

Artikelnummer: 0207019514

Kowa TSN-99 PROMINAR-serien är en naturlig evolution förlagd över 6 decennium av japansk optisk design och teknologi. Tubkikarserien använder sig av det absolut bästa som Kowa erbjuder från sin långa branschkunnighet i optik och expertis. Rak variant med 40x-okular
Läs mer
41 490 kr
Lagerstatus: Beställningsvara, normalt 5-7 vardagar
Behöver du hjälp? Ring oss på 031 18 40 00
SvealogoCard payment

Beskrivning

Utvecklad
TSN-99 Prominar är en vidareutveckling av den populära TSN-880-serien och är Kowas första serie med både konvexa XD-linser och ren fluoritkristallins. Tuben har Kowas största frontlinsdiameter som någonsin producerats på 99 mm och levererar ultimat prestanda i svagt ljus och ger utsökta detaljer fria från kromatisk aberration.

Ergonomisk och avancerad
Denna tubkikarserie har en helt ny design med smidig ergonomi i kombination med avancerad teknik och är lätt att använda ute på fältet under långa perioder - även under tuffa väderförhållanden. Tuben är tillverkad av 100% magnesiumlegering och är en av de mest kompakta och lätta i sin klass av stora tubkikare som gör den mer bärbar än många andra modeller.

Snabb fokusering
Precis som tidigare modeller har TSN-99 Kowas Quick Focus (dubbel fokus) som möjliggör snabba åtgärder för att få ditt motiv i detalj i några få mjuka varv på fokusringen, medan den lilla fokusdelen ger hårfin, fingertoppskontroll som erbjuder ultimat fokuseringsnoggrannhet med små justeringar, även när du bär handskar.

Kompatibel
TSN-99-serien är fullt kompatibel med hela Kowa-tillbehörssortimentet.

Specifikationer

TillverkareKowa
Typ av kikareTubkikare
Förstoring40x
Frontlinsdiameter (mm)99
Vikt (g)1810
Vattentät
Ja
Garanti (år)10

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!