• Butik i Göteborg
  • Personlig service
  • Hem
  • Kowa Spottingscope TSN-99S PROMINAR + 40x Extreme Wide
Svea Checkout

Kowa Spottingscope TSN-99S PROMINAR + 40x Extreme Wide

Artikelnummer: 0207019514

Kowa TSN-99 PROMINAR-serien är en naturlig evolution förlagd över 6 decennium av japansk optisk design och teknologi. Tubkikarserien använder sig av det absolut bästa som Kowa erbjuder från sin långa branschkunnighet i optik och expertis. Rak variant med 40x-okular
Läs mer
41 490 kr
Lagerstatus: Beställningsvara, normalt 5-7 vardagar
Lagerstatus: Beställningsvara, normalt 5-7 vardagar
Behöver du hjälp? Ring oss på 031 18 40 00
SvealogoCard payment

Köp hela paketet

Vi har satt ihop ett komplett paket till dig

  1. Beskrivning
  2. Specifikationer

Utvecklad
TSN-99 Prominar är en vidareutveckling av den populära TSN-880-serien och är Kowas första serie med både konvexa XD-linser och ren fluoritkristallins. Tuben har Kowas största frontlinsdiameter som någonsin producerats på 99 mm och levererar ultimat prestanda i svagt ljus och ger utsökta detaljer fria från kromatisk aberration.

Ergonomisk och avancerad
Denna tubkikarserie har en helt ny design med smidig ergonomi i kombination med avancerad teknik och är lätt att använda ute på fältet under långa perioder - även under tuffa väderförhållanden. Tuben är tillverkad av 100% magnesiumlegering och är en av de mest kompakta och lätta i sin klass av stora tubkikare som gör den mer bärbar än många andra modeller.

Snabb fokusering
Precis som tidigare modeller har TSN-99 Kowas Quick Focus (dubbel fokus) som möjliggör snabba åtgärder för att få ditt motiv i detalj i några få mjuka varv på fokusringen, medan den lilla fokusdelen ger hårfin, fingertoppskontroll som erbjuder ultimat fokuseringsnoggrannhet med små justeringar, även när du bär handskar.

Kompatibel
TSN-99-serien är fullt kompatibel med hela Kowa-tillbehörssortimentet.

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!