• Fri frakt över 1000:-
  • Fri retur i butik
  • Personlig service
  • Hem
  • Objektiv
  • Sigma 24-70mm f/2,8 DG OS HSM Art till Nikon AF
Beställningsvara! Kontakta oss!

Sigma 24-70mm f/2,8 DG OS HSM Art till Nikon AF

Beställningsvara! Kontakta oss!

Artikelnummer: 0207010611

Vad fotografer kräver av 24-70mm F2.8-specifikationen är mycket mer än enastående bildkvalitet. De vill ha alla funktioner som gör det till ett allround-objektiv med ett brett utbud av fotografiska möjligheter. Med optisk prestanda i världsklass samt en mycket effektiv bildstabilisering levererar Sigma 24-70mm f/2,8 DG OS HSM Art ett av marknadens mest mångsidiga objektiv.
Läs mer
15 590 kr
Lagerstatus: Beställningsvara, normalt 5-7 vardagar
Behöver du hjälp? Ring oss på 031 18 40 00
SvealogoCard payment

Beskrivning

SIGMA AF 24-70 f/2.8 DG OS HSM Art

  • Prestanda och funktionalitet som proffs kräver
  • En 24-70mm F2.8-zoom som uppfyller de höga kraven i Art-serien
  • Konstruerad med avancerad asfärisk linstillverknings-teknik
  • Kreativ och vacker bokeh-effekt
  • OS och andra funktioner för att lyckas med varje bild

Prestanda och funktionalitet som proffs kräver
Vad fotografer kräver av 24-70mm F2.8-specifikationen är mycket mer än enastående bildkvalitet. De vill ha alla funktioner som gör det till ett allround-objektiv med ett brett utbud av fotografiska möjligheter, inklusive optisk design som är idealisk för de senaste digitala digitalkameror med ultrahög megapixel, som hypersonisk motor (HSM) för autofokus med hög hastighet, optisk stabilisator ( OS) med kraftfull stabiliseringseffekt, damm- och stänkskyddande bajonett med gummitätning och en metallkonstruktion för en stabil, stadig känsla. Detta helt nya 24-70mm F2.8-objektiv från SIGMA levererar prestanda och funktionalitet som hjälper proffsen att lyckas med nyhetsbevakning, natur och många andra fotograferingsområden.

En 24-70mm F2.8-zoom som uppfyller de höga kraven i Art-serien
SIGMA har tagit fram ett 24-70mm F2.8 objektiv som ligger ett steg före. Den första modellen med denna specifikation, SIGMA 24-70mm F2.8 EX DG ASPHERICAL DF, lanserades 2001. Den fjärde generationen , det nya SIGMA 24-70mm F2.8 DG OS HSM Art uppnår nu en utmanande prestation i optisk design: det har optisk stabilisering i en standardzoom med stor frontlinsdiameter. Genom att utnyttja all sin design- och tillverkningskompetens har SIGMA säkerställt att detta nya objektiv uppfyller de kompromisslösa kraven i Art-serien för bild och byggkvalitet.

Konstruerad med avancerad asfärisk linstillverknings-teknik
Asfäriska linser kräver raffinerad expertis inom design och tillverkning av avancerade, högpresterande objektiv. SIGMAs representativa produkter för denna teknik är SIGMA 12-24mm F4 DG HSM Art och SIGMA 14mm F1.8 DG HSM Art, som båda har stora 80mm asfäriska linser som deras främre linselement.
SIGMA 24-70mm F2.8 DG OS HSM Art bygger på framgången med dess föregångare, och innehåller ett asfäriskt linselement som hjälper till att uppnå extremt hög upplösning. Detta element är mycket tjockare i mitten än kanterna, och att skapa dess ovanliga form är en prestation för tillverkningstekniken. Dessutom bearbetar SIGMA ytan på detta asfäriska linselement med ultra-precisa toleranser som mäts i hundradelar av en mikrometer. Denna extremt fina yta ger SIGMA 24-70mm F2.8 DG OS HSM Art möjlighet att leverera en mycket naturlig och jämn bokeh-effekt, utan synliga koncentriska ringar som drabbar typiska asfäriska linselement.

Kreativ och vacker bokeh-effekt
Vid fullt öppen bländare erbjuder detta objektiv ett enastående fotografiskt uttryck. Området i fokus är extremt skarpt, medan bakgrunden uppvisar en vacker bokeh-effekt med endast liten sfärisk avvikelse. Eftersom zoomlinser med stor diameter ofta används vid vidöppnad bländare, har SIGMA noggrant uppmärksammat bokehn, och skapa perfekt cirkularitet.

OS och andra funktioner för att lyckas med varje bild

Innehåller OS-funktion 
Den optiska stabilisatorn (OS) är konstruerad för användning i många olika situationer och erbjuder en kraftfull stabiliseringseffekt på 4 steg *.
* Baserat på CIPA riktlinjer. Mätt vid teleläget på en kamera med en bildsensor på 35 mm i full storlek.

Nyutvecklad HSM för snabb AF-prestanda
Den nyutvecklade hypersoniska motorn (HSM) erbjuder 1,3 gånger mer vridmoment än sin föregångare. Även vid låga hastigheter, erbjuder den utomordentligt stabil prestanda.

Nikon elektromagnetisk membranmekanism ingår
Nikon-vesionen av detta objektiv har en elektromagnetisk bländarmekanism som gör att den kan ta emot signaler från kamerahuset*. Denna funktion säkerställer precisionsstyrning av bländaren och stabil automatisk exponering (AE) vid kontinuerlig fotografering.
* Funktionalitet kan vara begränsad på vissa kamerahus.

Bajonett med damm- och stänkskyddad konstruktion
Eftersom det område på objektivet som är mest utsatt för damm och fukt är bajonetten, hjälper gummitätningen till att ge trygghet. Dessutom har frontlinselementet en vatten- och oljeavstötande beläggning som hjälper objektivet att fungera bra i regn, och i andra utmanande förhållanden.

Avrundad bländare
Den 9-bladiga runda bländaren skapar en attraktiv oskärpa i bildens ur skärpa-områden.

Kompatibel med Mount Converter MC-11
Med Mount Converter MC-11 kan du använda dina SIGMA EOS- (Canon-kompatibla) utbytbara objektiv med Sony E-mount kamerahus.

SIGMA USB DOCKA för SIGMA GLOBAL VISION-objektiv (tillval)
Med den extra SIGMA USB DOCK-enheten kan du uppdatera objektivets mjukvara och justera fokuspositionen och andra inställningar. Anslut objektivet till SIGMA USB DOCK och anslut dockan till en dator för att använda den dedikerade SIGMA Optimization Pro-mjukvaran och utföra olika typer av anpassning och justeringar.

Specifikationer

TillverkareSigma
ObjektivfattningNikon F
Autofokus
Ja
Anpassad för sensorstorlekFullformat
Zoom
Ja
Brännvidd (mm)24-70
Max. bländare (f/)2,8
Bildstabilisering
Ja
Filterdiameter (mm)82
Vädertätad
Ja
Vikt (g)1150

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!