• Butik i Göteborg
  • Personlig service
  • Hem
  • Sigma 45mm f/2,8 DG DN Contemporary L-Mount
Svea Checkout

Sigma 45mm f/2,8 DG DN Contemporary L-Mount

Artikelnummer: 0207014789

Med nya SIGMA 45mm F2.8 DG DN | Contemporary, har bokeh-uttryck prioriterats särskilt. Sfärisk aberration har noggrant korrigerats för att säkerställa, inte bara vacker bokeh framför och bakom motivet, utan även bakre bokeh nära området i fokus, och skapar därigenom en gradient till en mjuk oskärpa.
Läs mer
6 590 kr
Lagerstatus: Beställningsvara, normalt 5-7 vardagar
Lagerstatus: Beställningsvara, normalt 5-7 vardagar
Behöver du hjälp? Ring oss på 031 18 40 00
SvealogoCard payment

Köp hela paketet

Vi har satt ihop ett komplett paket till dig

  1. Beskrivning
  2. Specifikationer

Detta objektiv mjukar upp periferin av suddiga bilder, och förbättrar motivets tredimensionella intryck med de mjuka uttrycken i förgrunden och bakgrunden. Ett minsta fokuseringsavstånd på 24 cm gör att objektivet även är lämpligt för produktfotografering på fotograferingsbord.

Samtidigt som detta objektiv skapar klassisk mjuka bokeh-effekter när bländaren är öppen, erbjuder det modern högklassig skärpa nerbländat. Detta är normalobjektivet för ditt dagliga bruk.

Höghastighets och mycket exakt AF aktiverad av stegmotorn
Objektivet har möjlighet till jämn, tyst och höghastighets-AF som möjliggörs med en stegmotor, samt stöder ansikts-/ögonavkänning-AF och video-AF. Full-time manuell fokusfunktion gör att objektivet kan växlas till manuell fokusering helt enkelt genom att rotera fokusringen. Denna har också ett anpassat vridmoment för att du ska kunna göra jämna och följsamma fokuseringar.

Designat för att minimera flare och ghosting
Från ett tidigt skede i designen av objektivet har flare och ghosting uppmätts för att skapa en optisk design som är resistent mot starka infallande ljuskällor, såsom motljus. SIGMAs Super Multi-Layer Coating minskar flare och ghosting för att hjälpa fotografen att producera skarpa bilder med hög kontrast , även i motljus.

Hög precisions objektivfattning,av robust mässing
Objektfattingen av mässing kombinerar hög precision med robust konstruktion. Dess behandlade ytor och ökad hållfasthet, bidrar till objektivets exceptionella hållbarhet. Fästet har också en speciell tätning för att göra objektivet till ett utmärkt val under en mängd olika förhållanden.

Specifikationer
Objektivkonstruktion: 8 element i 7 grupper
Bildvinkel (35mm): 51,3°
Antal bländarlameller: 7 (avrundad bländare)
Minsta bländare: F22
Minsta fokuseringsavstånd: 24cm
Maximal förstoringsgrad: 1:4
Filterstorlek:55mm
Mått: 64,0 mm × 46 mm
Vikt 215 g

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!