• Butik i Göteborg
  • Personlig service
  • Hem
  • Fujifilm Fujinon GF 110mm f/5.6 T/S Macro
Förhandsbokning! Kontakta oss, du hamnar då i kö att bli kontaktad vid leverans
Svea Checkout

Fujifilm Fujinon GF 110mm f/5.6 T/S Macro

Förhandsbokning! Kontakta oss, du hamnar då i kö att bli kontaktad vid leverans

Artikelnummer: 0207026074

Upptäck de mest försiktiga detaljerna med FUJIFILMs GF 110mm f/5.6 T/S Makroobjektiv. Det här objektivet har en minimal fokusavstånd på 16" och en maximal förstoring på 0,5x, vilket gör det perfekt för närbildsfotografering där skärpan är avgörande. Du kan justera upp till +/-15mm i sidled och +/-10° i lutning, vilket ger dig ännu mer kontroll över dina bilder.
Läs mer
48 990 kr
Lagerstatus: Förhandsbokning
Lagerstatus: Förhandsbokning
Behöver du hjälp? Ring oss på 031 18 40 00
SvealogoCard payment
  1. Beskrivning
  2. Specifikationer

Kombinationen av brännvidd, makro och tilt-shift funktionen möter behoven av kommersiell fotografering för produktfoto. För första gången någonsin lanserar FUJIFILM en objektivserie med tilt-shift objektiv. Funktionen tilt/shift efterfrågas inom landskap, arkitektur och produktfotografering. GF110mmF5.6 T/S Macro är ett teleobjektiv med en brännvidd motsvarande 87mm i 35mm format och har en förstoringsgrad på 0,5x. Objektivet har en optisk design som ger 85mm bildcirkel för att täcka intervallet för shiftjustering upp til +/- 15mm och tiltjustering upp till +/- 10°.

Med tiltfunktionen har användaren möjlighet att anpassa skärpeplanet med full kontroll vilket är särskilt användbart inom produktfoto, där du i många fall vill få ett djup i bilden samtidigt som du får alla produkter i fokus. Shiftfunktionen hjälper dig att undvika perspektivfel och förvrängningar.

Tilt-shift objektivets unika förmåga att rotera lutnings- och förskjutningsriktningarna oberoende av varandra från 0 °-90 ° är en stor hjälp vid panoramafotografering, då du kan förflytta kompositionen utan att använda speciella stativhuvuden.

Objektivet har en inbyggd sensor som identifierar graden av shiftningar och roterande rörelser. Dess data kan kontrolleras i Live View och registreras i bilddata så att de kan användas under efterbearbetning och är speciellt användbart i video.

GF110mmF5.6 T/S har en optisk design som ger otrolig bildskärpa. Objektivet består av 11 linselement i nio grupper inkluderat ett asfärsikt element och två ED-element. Det asfäriska elementet styr kromatisk aberration och fältkrökning med ED-elementen minimeras axiell kromatisk aberration. Objektivets konfiguration undertrycker dessutom distorsion och lateral kromatisk aberration för att uppnå kant till-kant skärpa utan elektronisk korrigering.

 

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!