• Fri frakt över 1000:-
  • Fri retur i butik
  • Personlig service
Beställningsvara! Kontakta oss!
Svea Checkout

Fujifilm Fujinon XF 35mm f/2,0 R WR Silver

Beställningsvara! Kontakta oss!

Artikelnummer: 0207008538

Det nya kompakta och väderskyddade normalobjektivet har en fast brännvidd som motsvarar 53 mm i 35mm-format och en största maximala bländare på F2.0. Objektivets optiska konstruktion består av nio linselement indelade i sex grupper (inkl. två asfäriska linselement) vilket ger en perfekt balans mellan hög bildkvalitet och en minimal storlek.
Läs mer
4 445 kr
Lagerstatus: Beställningsvara, normalt 5-7 vardagar
Behöver du hjälp? Ring oss på 031 18 40 00
SvealogoCard payment
  1. Beskrivning
  2. Specifikationer

FUJINON XF35mmF2 R WR levererar skarpa bilder redan på full bländaröppning med en vacker bakgrundsoskärpa. Det interna fokuseringssystem, som flyttar små och lätta linselement, kombineras med en stegmotor för en snabb och exakt autofokus. Objektivet har en närgräns på 35cm, en filterdiameter på 43 cm och väger endast 170g.

FUJINON XF35mmF2 R WR har en väderskyddad konstruktion helt i metall för att skydda mot väta, damm, smuts och låga temperaturer. Ett lätt och kompakt cirkulärt motljusskydd följer med vid köp av objektivet och som tillbehör är det möjligt att komplettera med motljusskyddet LH-XF35-2, som har en klassisk design och är tillverkat helt i metall.

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!