• Fri frakt över 1000:-
  • Fri retur i butik
  • Personlig service
Beställningsvara! Kontakta oss!

Sigma 150-600 f/5-6.3 DG OS HSM Sports Canon EF

Beställningsvara! Kontakta oss!

Artikelnummer: 0207007249

Utmärkande drag är hög prestanda och utmärkt byggkvalitet. Objektivet är damm och stänkskyddat och har en vattenavvisande beläggning på frontlinsen. Det har zoom-lås vid varje brännvidd och en optimerad autofokus. Den är tystare och snabbare och med en förbättrad AF-algoritm ger kontinuerlig AF (AF-C) en förbättrad fokuseringseffektiviteten med ca 5%. 
Läs mer
20 690 kr
Lagerstatus: Beställningsvara, normalt 5-7 vardagar
Behöver du hjälp? Ring oss på 031 18 40 00
SvealogoCard payment

Beskrivning

Omkopplaren till manuellt läge är lätt tillgängligt och objektivet är kompatibelt med de nya tele omvandlarna från Sigma. Sigma 150-600 f/5-6.3 DG OS HSM S har ett nytt OS-system med accelerometer vilket möjliggör panorering i både vertikalt och horisontellt läge.

Objektivet har 2 FLD (F Low Dispersion) glaselement, som har prestanda som motsvarar fluorit samt tre SLD (Special Low Dispersion) glaselement. Detta minimerar kromatisk aberration och levererar en tydlig bildkvalitet med hög färgåtergivning. D

etta är en högpresterande telezoom inom Sport-serien och erbjuder enastående renderingsfunktioner. Innan leverans genomgår objektivet en kontroll och utvärdering av Sigmas system (A1) som använder en 46MP Foveon X3 bildsensor.

Med den kan tidigare oupptäckta högfrekventa detaljer hamna inom ramen för granskning och korrigering. Med Sigmas USB docka kan detta objektiv uppgraderas och individuell finjustering av fokus och andra parametrar kan göras efter egna önskemål.

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!