• Butik i Göteborg
  • Personlig service
  • Hem
  • Sigma 60-600mm F/4.5-6.3 DG DN OS SPORTS L-MOUNT
Svea Checkout

Sigma 60-600mm F/4.5-6.3 DG DN OS SPORTS L-MOUNT

Artikelnummer: 0207023999

Sigma 60-600mm F4.5-6.3 DG DN OS Sports är ett kraftfullt ultra-telezoomobjektiv exklusivt för spegellösa fullformatskameror, med unika 10x zoom. Den senaste optiska designen levererar hög optisk prestanda genom hela zoomomfånget, även med 10x zoom, vilket gör optiken kapabel att fånga alla möjliga scener i hög upplösning
Läs mer
29 290 kr
Lagerstatus: Beställningsvara, normalt 5-7 vardagar
Lagerstatus: Beställningsvara, normalt 5-7 vardagar
Behöver du hjälp? Ring oss på 031 18 40 00
SvealogoCard payment
  1. Beskrivning
  2. Specifikationer

Sigma 60-600mm F4.5-6.3 DG DN OS Sports
tillåter användare att sömlöst fånga allt från närbilder till motiv på lång distans utan att byta objektiv, även under svåra förhållanden som flyguppvisningar eller professionella sportevent.

Stabil och hög optiskt prestanda genom hela zoomomfånget
Sigma använde den senaste optiska designen för att effektivt korrigera den kromatiska aberration som tenderar att förekomma i ultra-teleobjektiv genom att använda en mängd högkvalitativa material, däribland FLD och SLD-glaselement.

Objektivet är kapabelt att fånga varje ögonblick med kompromisslös bildkvalitet i det unika zoomomfånget 60-600mm. Minsta fokusavstånd är 45cm i den vida änden, och vid 200mm har objektivet sin maximala förstoringsgrad 1:2.4, vilket tillåter användarna att även utnyttja objektivet som ett tele-makro, vilket utökar objektivets mångsidighet.

Höghastighets-AF tack vare nyutvecklad ”HLA”-motor för att fånga det avgörande ögonblicket
Autofokusen i SIGMA 60-600mm F4.5-6.3 DG DN OS Sports utnyttjar den nyutvecklade linjära motorn ”HLA (High-response Linear Actuator)”. Denna högeffektiva linjära motor och avancerade elektroniska kontroll möjliggör en tyst autofokus med enastående hög hastighet och precision.

Den nya motorn möjliggör också en hög prestanda i följande fokus, och säkerställer att det avgörande ögonblicket inte missas i sportfotografi eller någon annan situation där motivet är i rörelse, allt ifrån motorfordon till flygande fåglar.

Nyutvecklad bildstabiliseringsalgoritm ”OS2” ger hög kompensation upp till 7 steg

Objektivets OS (Optical Stabilizer, bildstabilisering) använder SIGMAs nyutvecklade algoritm ”OS2”. Den nya algoritmen förbättrar bildstabiliseringens prestanda avsevärt, med 7 steg i den vida änden och 6 steg i telefoto-änden. Detta gör det möjligt för objektivet att fånga kraftfulla och dynamiska ögonblick med en rik känsla av rörelse.

Objektivet är utrustat med två OS-lägen: Mode 1 är lämpligt för allmän fotografering, och Mode 2 är bäst lämpad för panorering, till exempel vid motorsport och andra dynamiska situationer.

I Mode 2, tack vare en accelerationssensor kombinerad med SIGMAs Intelligent OS, en algoritm specifikt designad för panoreringar, är det möjligt att få effektiv bildstabilisering även när kameran rör sig vertikalt eller diagonalt, oavsett om objektivet är riktat horisontellt eller vertikalt. Detta innebär att motivets rörelse kan uttryckas utan att förlora effekten av panoreringsbilder.

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!