• Butik i Göteborg
  • Personlig service
  • Hem
  • Sigma 56mm f/1,4 DC DN Contemporary EOS M-Mount
Svea Checkout

Sigma 56mm f/1,4 DC DN Contemporary EOS M-Mount

Artikelnummer: 0207016745

Contemporary-seriens kompakta, lätta och utmärkta bildkvallitetskoncept behålls tack vare SIGMAs ledande teknik, det ger objektivet den mängd bokeh och ljusstyrka som förväntas från F1.4-objektiv, även när det gäller korta teleobjektiv. Detta objektiv kompletterar den stora ljusstarka serien bestående av lättburna vidvinkel, standard- och teleobjektiv.
Läs mer
5 290 kr
Lagerstatus: Beställningsvara, normalt 5-7 vardagar
Lagerstatus: Beställningsvara, normalt 5-7 vardagar
Behöver du hjälp? Ring oss på 031 18 40 00
SvealogoCard payment

Köp hela paketet

Vi har satt ihop ett komplett paket till dig

  1. Beskrivning
  2. Specifikationer

Imponerande kompakt konstruktion med bildkvalitet i klass med SIGMAs Art-serie
För att uppnå en så kompakt konstruktion är objektivdesignen baserad på kamerahuset sfunktioner för att korrigera perifert ljus och distorsion. Dessutom korrigeras axiell färgaberration, vilken är svår att eliminera genom bildbehandling, genom att ett SLD-glaselement införlivas. En kompakt och lätt konstruktion kombinerad med enastående bildkvalitet uppnås.

Jämn och tyst AF - Idealisk för videofilmning
Kombinationen av optisk design för video AF och användning av stegmotorn möjliggör en jämn och tyst autofokus. Detta objektiv är också kompatibelt med Sony E-mount Fast Hybrid AF, vilket ger exakt AF-spårning. Genom att använda kamerans ansiktsigenkänning eller öga-AF-funktioner, kommer fokus kontinuerligt att ligga på ansiktet eller ögat även om motivet rör sig under fotografering/filmning.

CANON EF-M
De nya modellerna med Canon EF-M-bajonettfattning kommer att innehålla en nyligen exklusivt utvecklad styralgoritm, som optimerar autofokusenheten och maximerar dataöverföringshastigheten. Dessutom är dessa objektiv kompatibla med Servo AF, och korrigering av objektivaberrationer. Kombinationen av optisk design för video AF och användning av stegmotorn möjliggör smidig och tyst autofokus. Dessa objektiv är också kompatibla med Face+ Tracking AF-kameror.

Tillbehör: Motljusskydd (LH582-01) medföljer

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!