• Butik i Göteborg
 • Personlig service
 • Hem
 • Fujifilm XF 8mm f/3,5 R WR
Svea Checkout

Fujifilm XF 8mm f/3,5 R WR

Artikelnummer: 0207025164

Få med mer i bild med Fujifilm XF 8mm f/3,5 R WR
Läs mer
9 990 kr
Lagerstatus: Förhandsbokning
Lagerstatus: Förhandsbokning
Behöver du hjälp? Ring oss på 031 18 40 00
SvealogoCard payment

Köp hela paketet

Vi har satt ihop ett komplett paket till dig

 • Fujifilm XF 8mm f/3,5 R WR
  Nyhet

  Fujifilm XF 8mm f/3,5 R WR

  9 990 kr
 • NiSi UV SMC L395 62mm

  NiSi UV SMC L395 62mm

  649 kr
 • Antal produkter: 2st
  Total: 10 639 kr
  1. Beskrivning
  2. Specifikationer

  Mer vidvinkel

  Objektivet har en brännvidd motsvarande 12mm i 35mm format och är det mest vidvinkliga objektivet med fast brännvidd till Fujifilms X-Serie. Det vida formatet ger en bildvinkel på 121 grader diagonalt och 112 grader horisontalt. För att sätta det i relation till vad vi ser med det mänskliga ögat som har ett effektivt synfält ca.60 grader ger alltså det här ultravidvinkliga objektivet möjligheten att fånga en bild med dubbelt så brett synfält.

  Mångsidigt och smidigt

  Omfånget gör att objektivet lämpar sig utmärkt till en mängd olika typer av bilder, så som landskap, arkitekturfoto och actionfyllda bilder när man vill fånga så mycket av det som händer med ett spännande perspektiv. Nya XF8mmF3.5 passar även utmärkt till de som använder kameran för att vlogga, så att det går att få med både sig själv och sin omgivning.

  Välkorrigerat med hög upplösning

  Tack vare den långa erfarenheten och den avancerade teknologin som ligger bakom konstruktionen av FUJINON-objektiven är det inget undantag att objektivet är byggt för att ge högsta möjliga skärpa och upplösningsförmåga från kant till kant. Objektivet består utav 12 element i nio grupper, med två ED, samt tre asfärsika-linselement för att minimera uppkomsten av sfärsik och kromatisk aberration och ge exceptionell detaljåtergivning.

  Låg vikt och smidigt format

  De asfärsika och de ED-linselement som finns i objektivet är precist placerade för att uppnå en kompakt design på 52.8mm och låg vikt på endast 215g. Den kompakta designen gör objektivet till en perfekt följeslagare, där filterdiametern är 62mm, vilket gör det lätt att montera på olika filter för att förhöja resultatet.

  Väderskyddat och tåligt

  Objektivet är tätat mot damm och fukt på tio ställen där det främre linselementet har en vattenavvisande flourine-beläggning och klarar temperaturer ner till -10 grader Celsius.

  Snabb och säkar autofokus

  Autofokus sker snabbt och precist tack vare en intern motor där hastigheten för AF är extremt snabb på hela 0.02 sekunder. Det är till stor hjälp om man ska fånga motiv med mycket rörelse. Val av bländare kontrolleras aningen via en bländarring på objektivet eller med kamerans inmatningshjul.

  Våra öppettider

  Klicka här

  Få vårt nyhetsbrev!