• Butik i Göteborg
  • Personlig service
  • Hem
  • Panasonic Lumix S PRO 70-200MM F2.8 O.I.S
Svea Checkout

Panasonic Lumix S PRO 70-200MM F2.8 O.I.S

Artikelnummer: 0207015531

Ett ljusstarkt telezoomobjektiv som ger dig bländare F2.8 genom hela zoomomfånget och som konstruerats för professionell användning i en tuff utemiljö
Läs mer
32 990 kr
Lagerstatus: Beställningsvara, normalt 5-7 vardagar
Lagerstatus: Beställningsvara, normalt 5-7 vardagar
Behöver du hjälp? Ring oss på 031 18 40 00
SvealogoCard payment

Köp hela paketet

Vi har satt ihop ett komplett paket till dig

  1. Beskrivning
  2. Specifikationer

LUMIX S PRO 70-200mm F2.8 O.I.S. är ett telezoomobjektiv med stor bländare och enastående prestanda över hela zoomomfånget. Det är designat och utvecklat för fotografer på fältet som kräver det mesta av sin utrustning.

Den konstanta F2,8 stora bländaren hjälper dig att lätt separera motiv från för- och bakgrund och ger en fin och behaglig bokeh.

Optikens bildstabilisator kan arbeta ihop med kamerans bildstabilisator och ge dig hela 6,5 stegs långsammare slutartid än vad du är van vid.

I konstruktionen har man också lyckats minimera focus breathing som annars kan vara ett problem när man använder DSLR-linser vid videofilmning. Dessutom är optiken tyst, vilket bidrar till en förbättrad ljudupptagning.

Linskonstruktionen består av av 22 element i 17 grupper, användningen av 2 UED-linser (Ultra Extra-low Dispersion), 3 ED (Extra-low Dispersion) -linser gör att du minskar axiell kromatisk aberration och kromatisk aberration. Astigmatism korrigeras också med en asfärisk lins, vilket ger en hög bildkvalité.

LUMIX S PRO 70-200mm F2.8 O.I.S. är ett tåligt objektiv som är enkelt att manövrera, vilket gör det idealiskt vid fotografering när det är dåligt väder och andra utmanande situationer. Damm, stänk och fryssäker konstruktion skyddar optiken från sand och regn.

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!