• Fri frakt över 1000:-
  • Fri retur i butik
  • Personlig service
Beställningsvara! Kontakta oss!

Sigma 70mm f/2,8 DG Art - Sony E-mount

Beställningsvara! Kontakta oss!

Artikelnummer: 0207013044

Det första efterlängtade makroobjektivet i Art-serien Under de senaste åren har makroolbjektiv i standardintervallet tenderat att använda inre fokusering för att maximera autofokushastigheten. Nya SIGMA 70mm F2.8 DG MACRO Art är i motsats till det utformat för att prioritera optisk prestanda, som uppfyller de krävande bildkvalitetskraven som definierar Art-serien. I standard till kort tele-serien ger det en fantastisk upplösning och otrolig klarhet som överstiger förväntningarna för ett makroobjektiv.
Läs mer
6 190 kr
Lagerstatus: Beställningsvara, normalt 5-7 vardagar
Behöver du hjälp? Ring oss på 031 18 40 00
SvealogoCard payment

Beskrivning

Den kärnfria DC-motorn förbättrar bildkvaliteten ytterligare, medan en optimerad algoritm hjälper till att erbjuda extremt jämn autofokus för ett tyngre och högpresterande objektiv. 

Objektivfattning med damm- och stänkskyddande konstruktion

Design som prioriterar optisk prestanda


För att uppnå högsta prestanda vid varje fotograferingsavstånd, har objektivet en förlängande, flytande fokuseringsmekanism för två grupper. Denna konfiguration minimerar avvikelse för att ge optimala resultat vid vilket fokusavstånd som helst. För att minimera axiell kromatisk avvikelse innehåller det optiska systemet två FLD-glaselement, två SLD-glaselement och ett element med en hög grad av anomalös partiell dispersion och ett högt brytningsindex. Dessutom bidrar två asfäriska linselement till att öka upplösningen vid nära avstånd. Detta optiska system möjliggör ett knivskarpt skärpeområde i kontrast till ett bokeh-område utan färgstrimning.

Focus by-wire system för bekväm och exakt fokusering


Focus-by-wire-systemet eliminerar den direkta mekaniska kopplingen mellan fokusringen och fokus-drivenheten. En nyutvecklad kärnlös DC-motor, styrd av SIGMAs senaste algoritm, justerar fokus med optimal hastighet och låg ljudnivå. Full manuell överstyrning av fokus är tillgänglig även under autofokus, så att fotografen kan göra små fokusjusteringar helt enkelt genom att vrida fokusringen. Dessutom hjälper fokusringens stora vridningsvinkel fotografen att uppnå den extremt exakta fokuseringen som krävs för effektiv makrofotografering.

Kompatibel med fullformats Sony E-mount-kameror
Den version av den här objektivet som är kompatibel med Sony E-mount spegelfria kameror, innehåller samma optiska system som för SLR. SIGMA Mount Converter MC-11 är inte nödvändig, eftersom objektivet utför samma funktioner som objektfattningsadaptern, inklusive bildstabilisering i kameran och aberrationskorrigering i kameran. Dessutom är objektivet kompatibelt med Sonys kontinuerliga AF, som inte stöds av Mount Converter MC-11. SIGMA planerar att erbjuda över tid Sony E-mount versioner av alla fullformats fasta objektiv som för närvarande finns i Art-serien, från 14mm till 135mm.
Obs! Denna produkt är utvecklad, tillverkad och såld baserat på specifikationerna för E-mount som tillhandahållits av Sony Corporation, enligt licensavtalet med Sony.

Kompatibel med Canon Lens Aberration Correction
Versionen av den här objektivet, med Canonfattning, är kompatibel med Canon Lens Aberration Correction-funktionen. * Den här funktionen matchar objektivets optiska egenskaper, och utför korrigering av periferibelysning, kromatiska avvikelser, förvrängning och mer för att förbättra bildkvaliteten.

* Funktionen är inte tillgänglig på alla Canon-kameror. Tillgängliga korrigeringar kan variera beroende på Canon kameramodell.

Kompatibel med SIGMA telekonverters *
Objektivet är kompatibelt med SIGMA telekonverters (säljs separat) utformad för företagets nya objektivserier. SIGMA Telekonverter TC-1401 gör det möjligt för objektivet att användas som ett 98mm F4 kort tele-makro med autofokusfunktionalitet**, medan SIGMA Telekonverter TC-2001 gör det möjligt för objektivet att användas som ett 140mm F5.6-mellankort tele-makro med manuell fokusering.
** Autofokus tillgänglig vid 0.5m till oändlighet.
* Ej tillgängligt för Sony E-mount-lins

FODRAL OCH MOTLJUSSKYDD MEDFÖLJER

Specifikationer

TillverkareSigma
ObjektivfattningSony FE
Autofokus
Ja
Anpassad för sensorstorlekFullformat
Zoom
Nej
Brännvidd (mm)70
Max. bländare (f/)2,8
Bildstabilisering
Nej
Filterdiameter (mm)49
Vädertätad
Nej
Vikt (g)515

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!