• Fri frakt över 1000:-
  • Fri retur i butik
  • Personlig service
Beställningsvara!
Svea Checkout

Sony FE 24-70mm f/4 ZA OSS Vario-Tessar T*

Beställningsvara!

Artikelnummer: 0207006629

Det här kompakta zoomobjektivet lockar fram det bästa ur fullformatskameror med E-fattning i en mängd vanliga fotosituationer. En konstant högsta bländare på f4 ger konsekventa exponeringsinställningar genom hela zoomintervallet 24–70 mm, medan Zeiss®-optiken med den hyllade T*-ytbeläggning ger suverän skärpa och vackra bilder. Det är dessutom damm- och fukttåligt.
Läs mer
9 990 kr
Lagerstatus: Beställningsvara, normalt 5-7 vardagar
Behöver du hjälp? Ring oss på 031 18 40 00
SvealogoCard payment
  1. Beskrivning
  2. Specifikationer

Flexibel zoom för allmän fotografering

Den här Zeiss® Vario-Tessar®-modellens optiska prestanda och intervall på 24–70 mm passar perfekt för kamerahus i α7-serien och ger både maximal bildkvalitet och mångsidighet.

Finjusterad optik ger enastående bilder

Asfäriska och optiska ED-element ger förstklassiga resultat med låg distorsion och minimal färgaberration från hörn till hörn. T*-ytbeläggningen minskar reflexer och skuggor.

Konstant exponering vid alla zoominställningar

Största bländare är f4 vid alla brännvidder, så användaren kan zooma och fotografera med valfri bländare utan att behöva tänka på ändrade inställningar för exponeringstid eller skärpedjup.

Alltid skarpt och klart

Den optiska bildstabiliseringstekniken SteadyShot kompenserar för kameraskakningar som gör bilderna suddiga när du fotograferar utan stativ, så att du får skarpa och klara natt- och inomhusbilder.

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!