• Butik i Göteborg
  • Personlig service

Lumix Pro DealerPanasonic lanserar det nya S-systemet med två helt nya kameror, S1 och S1R. Tillsammans flyttar de gränserna för vad kameror tidigare har klarat. Nu med den stora fullformatssensorn på 24,2 MP respektive 47,3 MP så kan du fotografera med en otrolig detaljåtergivning och fantastisk ljusstyrka. Mekaniskt stabiliserad sensor som jobbar tillsammans med stabilisering i objektiven ger 6 stegs stabilisering. Detta möjliggör handhållen fotografering upp till flera sekunders lång slutartid.

Ta bilder upp till hissnande 187 megapixlar! Med nya High Resolution mode tar kameran åtta bilder med en liten förflyttning av sensorn mellan varje bild som sedan sätts ihop till en högupplöst bild som kan sparas i antingen RAW eller JPG. Med S1R blir bilden 187 MP och med S1 96 MP. Rörelser i bilden elimineras tack vare kamerans mjukvara.

Båda dessa kameror hittar du hos oss på Götaplatsens Foto. Vi är certifierade Lumix Pro Dealers vilket innebär att vi har produkterna och expertisen för att kunna hjälpa dig med allt från Panasonic Lumix.

Läs mer om Lumix S1 här...................Läs mer om Lumix S1R här

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!