• Butik i Göteborg
  • Personlig service
  • Hem
  • Sony VG-C4EM - A7R IV Batterigrepp
550:- tillbaka t.o.m. 31/7
Svea Checkout

Sony VG-C4EM - A7R IV Batterigrepp

550:- tillbaka t.o.m. 31/7

Artikelnummer: 0207014759

Batterigrepp / Vertikalgrepp till Sony A7R IV.
Läs mer
4 990 kr
Lagerstatus: Beställningsvara, normalt 5-7 vardagar
Lagerstatus: Beställningsvara, normalt 5-7 vardagar
Behöver du hjälp? Ring oss på 031 18 40 00
SvealogoCard payment
  1. Beskrivning

Enkel hantering i vertikalt läge
VG-C4EM har nästan samma knappar som kamerahuset. Knapparnas placering, storlek och form har optimerats, och består av samma material som α7R IV:s kamerahus. Det gör att greppets knappar känns som kamerahusets knappar när kameran hålls vertikalt.

Kan användas dubbelt så lång tid
VG-C4EM rymmer ett eller två NP-FZ100-batterier. Om du använder två batterier kan du använda kameran dubbelt så länge jämfört med om du använder ett batteri. På LCD-skärmen ser hur mycket batteri som finns kvar, i steg om 1 %. När ett batteri tar slut byter kameran automatiskt till det andra, så att du kan fortsätta fotografera utan avbrott.

Ladda batterierna eller tillför ström via USB1
Batterierna i det vertikala greppet kan laddas via kamerans USB-port, utan att du behöver ta bort greppet från kameran. Ska du göra längre fotojobb kan du tillföra extra ström direkt till kameran via USB-porten med ett bärbart batteri eller en nätadapter.

Damm- och fukttåligt
Kameragreppets fäste har samma tätningsmaterial som kamerahuset för att hålla damm och fukt ute. Det gör att kamerasystemet blir mer tillförlitligt överlag.

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!