• Fri frakt över 1000:-
  • Fri retur i butik
  • Personlig service

Bildkopiering

Har du gamla foton som blivit slitna och behöver räddas? Eller kanske behöver du kopior av ditt fina bröllopskort. Vi hjälper dig såklart. Hos oss på Götaplatsens Foto kan du lämna in dina pappersbilder för att få nya kopior framkallade på marknadens bästa fotopapper. Vi kan också föra över dina bilder till ett digitalt medium som en CD-skiva, ett USB-minne eller till mail. Normal leveranstid är 2 veckor, behöver du bilderna snabbare så erbjuder vi även express.

Rädda dina gamla bilder

Tack vare kunnig personal och bra maskiner kan vi erbjuda dig förstklassig retusch. Är dina bilder repiga, slitna eller vikta? Kanske du vill ha en ny fin ton i dina bilder. Kom in med dina bilder så ser vi vad vi kan göra för att hjälpa dig att rädda dem.


Scanning eller avfotografering

Från fall till fall erbjuder vi olika metoder för att få bästa möjliga kvalitet på dina bilder. Vi använder en högupplöst flatbädsscanner av högsta standard för bilder som är 30x40 eller mindre. Större bilder, så som tavlor och affischer, fotograferas av. Beroende om bilden är matt eller blank, rak eller vikt blir prisbilden olika. Har du en större bild än 30x40, hör av dig till oss för kostnadsförslag.

Filter

    Våra öppettider

    Klicka här

    Få vårt nyhetsbrev!