• Butik i Göteborg
  • Personlig service

Canvastavlor

 

Ditt favoritmotiv på en canvastavla gör en personlig prägel i hemmet eller som present. Du får en högkvalitativ canvastavla som du direkt kan hänga på väggen. Vi gör även på express.Dina foton trycks på noga utvald canvasväv av god kvalitet. Tygmaterialet, som är av bomull, är en grovtrådig väv på tuskaftbindning som ger både täthet och slitstyrka.

Canvas har många användningsområden, däribland används det till båtsegel och skor, men har på senare tid också slagit igenom som ett snygg och modernt alternativ till att göra just tavlor av. Trycket spänns upp på en kilram av trä som ger en jämn yta på hela det tryckta motivet. På kanterna kan man välja att motivet går runt, att man lägger till bildyta, eller vita kanter. Kontakta oss gärna så hjälper vi dig.

FORMAT

Vi har möjlighet att trycka ditt canvas motiv på flera olika format efter dina önskemål. Vanligast är att man väljer något av standardformaten ex. 30 x 40 cm eller 50 x 70 cm, men vi kan också trycka tavlor med en bredd på upp till 100 cm (ex. 100 x 150 cm). Oavsett vad du väljer för format så kan vi lova ett elegant resultat. Vi hjälper givetvis till med att skala om och beskära dina motiv liksom med redigering om så skulle önskas. Våra ramar finns i tjocklekarna 2 cm eller i 4 cm. Den tjockare ramen gör att tavlan kommer längre ut från väggen.

LEVERANSTIDER

Normal leveranstid på en canvastavla är 5-7 arbetsdagar, oavsett format. Behöver du den snabbt så är det inga problem, vi har expressleverans. Kontakta oss så löser vi din personliga canvastavla.

Filter

    Våra öppettider

    Klicka här

    Få vårt nyhetsbrev!