• Butik i Göteborg
  • Personlig service

Fotoböcker

En fotobok är en perfekt present att ge bort til nära och kära, eller ett alternativ till ett fotoalbum. Vi producerar en olika fotoböcker, i olika storlekar, format och olika papper.


FOTOBOK Lustre eller Glossy

Vår finaste fotobok! En bok på kemiskt fotopapper men med dubbelsidiga bilder. Här kan du även få din bild tryckt på omslaget.

Denna finns i storlekarna 20x27, 20x20, 29x29 samt 39x30 i både blankt och matt (lustre) papper. Här ingår även bild tryckt på fram och baksidan av boken.

Denna kan ej göras på express

Pris från 329 kr

ENKELSIDIG FOTOBOK (fotobok A4 Landscape riktigt fotopapper)

Väljer du den enkelsidiga fotoboken får du dina foton framkallade på kemiskt fotopapper som säkerställer fotokvalitet av absolut toppklass med lång hållbarhet. Dessa böcker kan vi endast göra enkelsidiga. Finns i 20x30 cm.

Tillverkningen sker för hand i vår butik och normal leveranstid ligger på sju arbetsdagar. Levereras även på express på ca en dag.

Pris från 499 kr


Hur beställer jag?

Fotoboken beställer du genom att ladda ned vårt program Expert Book Creator till din dator. I detta program får du välja vilken typ av bok du vill skapa, och sedan välja om du vill fylla boken automatiskt eller om du vill skapa den från början själv.

För att hjälpa dig så har vi sammanställt en guide där vi går igenom steg för steg hur du skapar din fotobok.

Ladda ned Book Creator

Filter

    Våra öppettider

    Klicka här

    Få vårt nyhetsbrev!