• Fri frakt över 1000:-
  • Fri retur i butik
  • Personlig service

Fotokalender

Fotokalender

Gäller vid beställning av kalender i storlek 20x30 med standard leveranstid

Gör en kalender fylld med dina egna bilder. Alltid en uppskattad present till nära och kära, eller bara till dig själv att hänga hemma eller på kontoret. Alla våra fotokalendrar görs för hand på riktigt fotopapper vilket gör att när året är slut, kan du skära ut bilderna och rama in dom så kan du njuta av dom hela livet!

Du anpassar fritt vilka bilder som skall tillhöra vilken månad på året. Detta tillsammans med 30 stycken olika inramningsalternativ ger dig möjligheten att skapa en kalender precis så som du vill ha den - kanske har ni kanonfina bilder från julafton och pulkabacken som skulle göra sig utmärkt på kalenderns vinterhalvår? Och varför inte klä sommarmånaderna med fjolårets semesterbilder?


Stort eller litet format

Vi erbjuder två olika sorters format på våra fotokalendrar/fotoalmanackor - 20 x 30 cm respektive 30 x 45 cm. Båda varianter lämpar sig för upphängning på vägg men den större ger dig mer skrivyta om du vill anteckna. Vill du ytterligare information eller hjälp så är du varmt välkommen att besöka vår fysiska butik på Götaplatsen eller kontakta oss via telefon eller mail.

Leveranstid

Normal leveranstid på fotokalender är en vecka, men tack vare att all produktion sker i vår butik så kan vi alltid ordna din beställning på express. Är det bråttom så kan din beställning vara klar över en dag, 100:- extra/fotokalender.

Hur beställer jag

Du väljer själv om du vill beställa din fotokalender i vår butik eller här på vår hemsida. Till butiken tar du med dig dina bilder på ett USB-minne, minneskort, CD eller i telefonen, och så hjälper vi dig att välja mall och infoga dina bilder. Om du har pappersbilder som du vill ha i almanackan så kan vi skanna dessa och infoga dem i almanackan. Om du vill beställa via hemsidan så klickar du på knappen nedan, den tar dig vidare till vår beställningssida där du kan välja mall och sedan börja välja bilder. Om du har några frågor så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Filter

    Våra öppettider

    Klicka här

    Få vårt nyhetsbrev!