• Butik i Göteborg
  • Personlig service

Studentplakat

Studenten är en härlig tid och ett engångstillfälle. Ett fint studentplakat är någonting som uppskattas av studenten och att spara i framtiden som minne.

Vi gör din bild på fotografiskt papper av högsta kvalité inkl bildförbättring och lättare retusch. 

Plakaten beställer du enklast i vår butik. Där hjälper vi dig med att scanna bild från papperskopior, negativ eller dia-bilder. Vi kan också föra över din bild från telefon, minneskort eller USB-minne. Om du har din bild digitalt så kan du även beställa de flesta olika mallar via vår hemsida.

EXPRESS
Om du har bråttom med ditt plakat så ordnar vi ditt plakat på express på 3 timmar. Tillkommer en express avgift. Vi gör våra plakat i butiken vilket gör att vi kan ge snabba leveranser.

 


Våra plakat

Vi har fyra olika typer av studentskyltar i storlek 50x70, med flera olika mallar. Paketen har olika stora bilder framkallade på fotografiskt papper i högsta kvalité, i alla paket ingår pinne och regnskydd.

Du kan beställa ditt plakat oavsett hur du har din bild. Vi kan ta emot din bild digitalt, på papper, på negativ eller DIA. Vi scannar din bild och kan beskära enligt önskemål. Normal leveranstid på plakaten är 5 arbetsdagar, men vi kan självklart även ordna det på express. Välkommen in till butiken med din beställning.

EXPRESS

Om du har bråttom med ditt plakat så ordnar vi ditt plakat på express. Beroende på hur snabbt du behöver det tillkommer det en extra avgift. Vi gör våra plakat i butiken vilket gör att vi kan ge snabba leveranser.


STUDENTPLAKAT 1

Detta plakat innehåller plakat, pinne, regnskydd och en bild, du textar och monterar själv. Du får ett plakat som är 50x70 cm och en bild 30x40 cm av högsta kvalité. Vi beskär din bild om önskas.

Från 199 kr


STUDENTPLAKAT 2

Detta plakat innehåller plakat, pinne, regnskydd och en bild, du textar och monterar själv. Du får ett plakat som är 50x70 cm och en bild 30x40 cm av högsta kvalité. Vi beskär din bild om önskas.

Från 299 kr

  


STUDENTPLAKAT 3

Vill du ha en större bild på plakatet men fortfarande det klassiska utseendet är detta plakat perfekt. Här monterar vi bild och text på plakatet. Bilden beskärs om önskas och text placeras på plakatet enligt mall. Även i detta paket medföljer självklart pinne och regnskydd. När du hämtar plakatet är det bara att fästa pinnen.

Från 399 kr

   


STUDENTPLAKAT 4

Vill du ha större bild och roligare mallar så är det paket nr. 4 som gäller. Även i detta paket monterar vi bilden på plakatet med fotografisk kvalité. Här kan du välja att antingen få bilden utfallande så att bilden är lika stor som plakatet 50x70, eller med lite olika mallar. Även här ingår pinne och regnskydd.

Från 499 kr


Studentpresenter & Tillbehör

Utöver studentplakat och studentskyltar så har vi mängder av tillbehör. I butiken hittar du allt som studenten vill ha, så som inbjudningskort, tackkort och visselpipa, champgneglas, tuta, mjukdjur och mycket mer. Du hittar dem i butiken och via denna sidan. Du är välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om dessa.

Pris från 29 kr/st.


 

 

BANDEROLL

Gör en fin banderoll ihop med din studentskylt.

20x100cm som du kan sätta ovanför dörren eller på flaket t.ex.

För att beställa, lägg till en orderkommentar med den banderolls bokstav som du behöver (A, B, C eller D).  

Pris 199 kr/st.

Filter

    Våra öppettider

    Klicka här

    Få vårt nyhetsbrev!