• Butik i Göteborg
  • Personlig service
Senaste nytt

Into The Forest - Fotovandring i Göteborg med Niklas Nilsson

Under september månad vill Olympus fokusera på skogen som tema. Vi på Götaplatsens Foto tillsammans med Olympus vill därför på ett Coronasäkert sätt möta er i Olympusfamiljen. På denna fotovandring får du träffa Olympus Visionary Niklas Nilsson i Bokedalens naturreservat i Jonsered. Niklas kommer att prata om landskapsfotografering, makrofotografering och visa några smarta tips på hur du använder funktionerna i kameran på bästa sätt.

Tid: Lördagen den 18:e september 2021

Mötesplats Pendelparkeringen Bokedalen, Jonsered (William Gibsons väg 6, Jonsered)
Samling kl 08:45 så att vi kan starta i tid.

Vandringen pågår under ca 2 timmar, men de som vill får givetvis stanna kvar längre och fortsätta på egen hand.
Turen passar alla oavsett tidigare fotokunskaper och vi tror att alla kommer att kunna lära av varandra.

Antalet platser är begränsat till 20st. Om du får förhinder eller känner minsta förkylningssymptom meddela pernilla.becker@om-digitalsolutions.se så fort som möjligt. Vi kommer att ha en väntelista till vandringen.

Att tänka på till vandringen. Kläder efter väder + vattentäta skor. Nyladdade batterier och tomt minneskort. Vi är i ett naturreservat så vill förhåller oss till reservatets regler.

Eventet är kostnadsfritt men vi uppmuntrar alla deltagare att skänka en symbolisk summa till Naturskyddsföreningens projekt En gåva till skogen (https://www.naturskyddsforeningen.se/gavor/gava-till-skogen/), eller till något annat naturprojekt som ligger dig varmt om hjärtat.

Läs mer via vårat Facebookevent!

Filter

    Våra öppettider

    Klicka här

    Få vårt nyhetsbrev!