• Fri frakt över 1000:-
  • Fri retur i butik
  • Personlig service
Senaste nytt

Tema: Outdoors

Lite då och då har vi temaveckor på Instagram och Facebook, självklart vill vi även sammanfatta temat här på bloggen också. För att vara up to date med alla våra inlägg och teman, följ oss på sociala medier: Instagram, Facebook.

Året går mot ljusare tider och det är dags att ge sig ut på nya äventyr! Vi på Götaplatsens Foto, och framför allt vår medarbetare Robert, älskar friluftslivet.

Ett smidigt men robust stativ från Sirui är Traveler 7A. Gjord helt i rostfritt aluminium, med höj- och sänkbar mittpelare för ökad stabilitet, komplett med huvud. Lätt att ta med sig för de där långa vackra exponeringarna!

Kaffekoppen är essentiell i packningen för en lyckad utflykt! En nyhet hos oss är dessa fina emaljmuggar som vi trycker ditt motiv på. Beställ dessa i butik eller ladda upp din bild på vår hemsida (välj vit mugg och lägg till ”emalj” i orderkommentaren).

Vi gör även vattenflaskor i liknande material. Här syns de i väskan Brixton från ONA Bags, en både smidig och snygg väska som passar lika fint under dagsutflykten som i stadsmiljö.

Olympus TG-6 tål det mesta, och kan lätt stoppas i fickan för att möta de flesta äventyr. Kompaktkameran går att komplettera med en mängd tillbehör. Den kan fungera som ett bra komplement i de miljöer du inte vill ta med din systemkamera, t.ex i vattnet och i smutsiga miljöer.

Ett smidigt sätt att skapa känslan av en tavelvägg hemma: Rama in dina favoritbilder i kollage-ram! Här syns ramen ”Bangkok” (för 11 bilder).

Olympus E-M1 Mark III är en vädertätad kamera som passar den aktiva. Fånga dina äventyr med en kamera som tål både kyla och väta. Den är smidig att ha med och bevisar att kameror inte behöver vara stora och tunga för att uppnå fantastisk bildkvalité.

Med de orden avslutades veckotemat om outdoors & friluftslivet hos oss på sociala medier för denna gång. Här under kan du lätt beskåda de produkter som omnämns i detta inlägg.

Filter

1 produkter

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!