• Fri frakt över 1000:-
  • Fri retur i butik
  • Personlig service
Senaste nytt

Träffa oss på Trandansen

Nu på Lördag och Söndag 6-7 April så är det Tranans Helg vid Hornborgasjön. Förutom de nästan oreäkneliga antalet tranor så finns även en mängd utställare på plats för att visa produkter. Där hittar du i år även oss. Vi kommer att finnas på plats kl. 9-16 på Lördag och 9-14 på Söndag. Kom och testa kameror och kikare tillsammans med oss. Lämpliga testmotiv finns ju bara 50 meter bort!

Tillsammans med oss så finns även Panasonic på plats och visar upp nyheterna i fullformatssystemete S1 och S1R. Passa på att testa dessa häftiga kameror. 

Trandansen

Tranorna samlas i stora mängder i södra änden av Hornborgasjön. De första fåglarna kom i mitten av mars, men redan nu är det över 27 000 tranor på plats! Tranorna samlas vid fälten kring Trandansen vid soluppgången, där de äter och dansar hela dagen, för att sedan flyga till sina sovplatser i sjön. 

Vid Trandansen så finns det gott om parkering, många utsiktsplatser och informationsbyggnad med utställning och enkel kaffeservering. Vi kommer att finnas vid det stora tältet i mitten av utsiktsplatsen. Det finns även fågelvärdar på plats för att svara på besökrnas frågor om tranor och andra fåglar i området. 

Hitta hit

Trandansen hittar du mitt emellan Skara och Falköping, vid södra spetsen av Hornborgasjön. 

Filter

    Våra öppettider

    Klicka här

    Få vårt nyhetsbrev!