• Butik i Göteborg
  • Personlig service
Senaste nytt

Canon RF 100-300mm F2.8L IS USM

Få ut det mesta av varje fototillfälle med Canons RF 100-300mm F2.8L IS USM, det senaste tillskottet i EOS R-systemet. Med sin enastående bildkvalitet och oöverträffade prestanda är det här objektivet idealiskt för sport-, nyhets- och naturfotografer som söker en kompakt och lätt design som kan hantera allt från inomhusevenemang till motorsport. Med zoomområdet, närgräns på 1,8 m med 0,16x förstoring, fast bländare och robust konstruktion, ger RF 100-300mm F2.8L IS USM dig all den flexibilitet du behöver för att fånga det perfekta ögonblicket.

Men det är inte allt. Objektivet är också kompatibelt med Canons RF extenderserie, vilket innebär att du kan skapa ett 140-420 mm F4-objektiv med extendern RF 1.4x eller ett 200-600 mm F5,6-objektiv med extendern RF 2x. Med sin banbrytande RF-fattning bibehåller objektivet en bländare på f/2,8 i hela zoomomfånget och ger blixtsnabb och korrekt autofokusering och spårning.

RF 100-300mm F2.8L IS USM har en prestanda som imponerar med en ljusstark f/2,8 bländare som är perfekt för svaga ljusförhållanden och en 9-bladig cirkelformad bländare som skapar attraktiva bakgrundsslöjor. Dessutom har det en ny bildstabiliseringsmekanism som stabiliserar i 5,5 steg, vilket kan ökas till 6 steg om man använder den tillsammans med bildstabilisering direkt i kameran, vilket ger dig möjlighet att fotografera i sämre ljusförhållanden med längre slutartider och perfekt för handhållen fotografering och filmning av snabbrörliga objekt.

 

RF 100-300mm F2.8L IS USM är Canons första superteleobjektiv med Dual Nano USM motorer, som säkerställer mycket snabb fokusering och högsta bildkvalitet i hela zoomomfånget. Användningen av en fluoritlins och fyra UD-glas korrigerar kromatisk aberration och ger fantastiskt skarpa bilder med minimalt suddiga färger. Konstruktionen har damm- och vädertåliga tätningar som klarar många olika väderförhållanden och tuffa miljöer.

Här kan du läsa mer och beställa. Nedan ser du exempelbilder tagna med objektivet.

Filter

    Våra öppettider

    Klicka här

    Få vårt nyhetsbrev!