• Butik i Göteborg
  • Personlig service
Senaste nytt

Fujifilm XF 8mm f/3,5 R WR

Upptäck nya perspektiv med Fujifilm XF 8mm f/3.5 R WR. Detta imponerande vidvinkelobjektiv utökar Fujifilms X-serie och erbjuder enastående prestanda för dig som vill ha det bästa inom fotografi och film.

Med en brännvidd på 8mm motsvarande 12mm i 35mm-formatet, fångar objektivet ett otroligt synfält på över 120 grader. Du kan experimentera med djupet och skapa fantastiska vidvinkelbilder som verkligen imponerar.

En av fördelarna med XF 8mm f/3.5 R WR är dess kompakta storlek och lätta vikt. Jämfört med XF 8-16mm zoomobjektivet är detta objektiv hela 590 gram lättare, vilket gör det mycket smidigt att använda och transportera. Med sin längd på endast 52.8mm tar det minimalt med plats i din kameraväska.

En annan fördel är att XF 8mm objektivet har en filtergänga på 62mm, vilket gör det möjligt att använda olika skruvbara filter. Detta är särskilt värdefullt för landskapsfotografer och filmmakare som vill använda polarisationsfilter och neutralgråfilter för att skapa professionella bilder och filmer.

Med sina imponerande optiska egenskaper levererar XF 8mm f/3.5 R WR enastående skärpa och minimal distorsion. Objektivet är utformat med Fujifilms senaste 40-megapixelsensor i åtanke och levererar imponerande resultat med kant-till-kant skärpa. Det är det perfekta valet för att fånga detaljer och uppnå professionella resultat.

När det gäller autofokus är XF 8mm f/3.5 R WR snabb och precisa. Med en inre fokuseringsmekanism kan objektivet ställa in fokus på endast 0,02 sekunder och fokusera så nära som 0,18 meter. Detta är ovärderligt för att fånga snabba ögonblick och säkerställa att dina motiv är knivskarpa.

Sist men inte minst är XF 8mm f/3.5 R WR väderbeständigt och skyddat mot damm och fukt. Med tätningar på 10 olika punkter kan du vara säker på att objektivet klarar av tuffa väderförhållanden och ger dig möjlighet att fotografera eller filma i olika miljöer utan att behöva oroa dig för att skada din utrustning.

Utforska nya vinklar och låt Fujinon XF 8mm f/3.5 R WR bli din pålitliga följeslagare för att ta ditt fotografi och film till nästa nivå. Upplev imponerande skärpa, enastående prestanda och otroliga möjligheter med detta fantastiska vidvinkelobjektiv från Fujifilm.

Exempelbild tagen av Matilda Söderlund Foto: William Hamilton med X-S20 och XF8mm F3.5

Våra öppettider

Klicka här

Få vårt nyhetsbrev!